Gümüş İnşaat’tan Bornova’ya 135 Konutluk Proje

Gümüş İnşaat’tan Bornova’ya 135 Konutluk Proje

Stadyum metro istasyonu yanındaki ‘Gümüş Plaza’ inşaatını bitiren Gümüş İnşaat Bornova’da yeni bir projenin Startını veriyor. Gümüş Park Avenua projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

A+A-

Bornova’da 2070 metrekare arsa üzerine 18 katlı tek blok olarak inşa edilen Gümüş park Avenua 135 daireden oluşuyor. Tamamı 2+1 olan dairelerin büyüklüğü 101 ile 111 metrekare arasında değişiyor. Açık ve kapalı mutfak daire tipleri bulunuyor.

Haziran 2019’da teslim edilecek daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire fiyatları 295 bin ile 430 bin TL arasında değişiyor.

Site konseptinde inşa edilecek projede Fitness salonu, cep sineması, çocuk ve yetişkinler için kapalı oyun alanı, çocuk oyun parkı, peyzaj alanları ve kapalı otopark yer alacak.

Dairelerde yerden ısıtma, merkezi ısıtma sistemi, 3’lü ankastre seti, asma tavan, duvar kağıdı çalışmaları, ahşap kaplama kapı, mutfak vestiyer merkezi uydu sistemi, renkli görüntülü intercoom bulunuyor.

Gümüş Park Avenua lokasyonuyla dikkat çekiyor. Bornova’nın en çok değerlenen bölgesinde yükselen Gümüş Park Avenua, Point Bornova’ya 200 metre, çevre yoluna ise 300 metre uzaklıkta bulunuyor. Proje ayrıca okul, hastane ve ulaşım araçlarına da çok yakın mesafede bulunuyor.

Gümüş Park Avenua İletişim Bilgileri

Adres: Kamil Tunca Bulvarı Bornova İzmir 

Telefon: 444 0 750

Web Sitesi: www.gumuspark.com.tr/

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.