Güneş Gayrimenkul'den Ev Alana Tatil

Güneş Gayrimenkul'den Ev Alana Tatil

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

A+A-

Söke'de hizmet veren Güneş Gayrimenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor. Ocak ayında  Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından Hacılar Camii karşısında hizmete açılan Güneş Gayrimenkul, tatil kampanyasıyla konut satışlarının artmasını sağlamak istiyor.

Emin Geldegül, "Kampanyamız yaz ayı süresince devam edecek. İki kişinin yararlanabileceği tatil kampanyamıza şimdiden yoğun ilgi gösteriliyor" dedi.  

Emin Geldegül, tatil kampanyasıyla emlak sektöründe müşteri odaklı farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Geldegül, "5 aylık süreçte Söke’de geniş bir müşteri portföyüne ulaştık. Ev satarken bunun da yanında müşterilerimize, özellikle evli çiftlerimize ve ailelere jest yapmak istedik. Ev almak isteyen ailelerimizi Güzelçamlı’da bulunan ve firmamızla anlaşmalı lüks bir otelde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Ev almak isteyip bunun da yanında tatile çıkmayı da arzulayan Sökeliler bence bu fırsatı kaçırmamalılar" şeklinde konuştu. 

Güneş Gayrimenkul olarak sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını belirten Geldegül, "Bu doğrultuda kaliteyi ve güvenceyi Sökelilerle buluşturmak istiyoruz. Sektörün standartlarını yükseltmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.