İhtiyaca Cevap Vermeyen AVM'ler Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya!

İhtiyaca Cevap Vermeyen AVM'ler Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya!

AVM’lerde, lokasyon, marka karması kadar “rahat ve prestijli” olmasının da ziyaretçi trafiğini büyük ölçüde etkilediği belirten Özkan Özçelik müşterilerin ihtiyacına cevap vermeyen AVM'lerin kapanma risi ile karşı karşıya olduklarını belirtti.

A+A-

Yaklaşık 40 AVM’nin yer aldığı ve “AVM’ler kenti” olarak da anılan Başkent Ankara’nın bu alanda Türkiye’nin öncü şehri olduğunu belirten İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, park sorunu olmayan, kuru temizlemeciden, bebe mağazasına; gurme mekanlardan, optikçisine kadar çok sayıda ihtiyacın aynı çatı altında karşılandığı AVM’lerin, temposu giderek artan yaşamın vazgeçilmez alanları olduğunu kaydetti.

Özkan Özçelik, buna karşın AVM’lerin de kendi içinde sınıflandırıldığını, ihtiyaca karşılık veremeyenlerin kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Başkent’in en prestijli bölgesi Oran’da rakım olarak da en yüksek konut projesi One Tower Diplomatique’i konumlandırırken, 306 daire sahibinin asansör ile AVM’ye ineceği bir projede geliştirdik. Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile kısa sürede Ankaralı’nın yeni adresi oldu. Ziyaretçi sayımızın her ay düzenli şekilde artması doğru hamlede bulunduğumuzu gösteriyor. Bu süreç içinde şunu gözlemledik ki AVM tercih edilirken ziyaretçiler öncelikle rahat, kargaşa ve gürültüden uzak ortam istiyorlar; ikinci en önemli detay ise prestij. Konum, gelen kişilerin sosyal statüleri, markalar şu an itibariyle AVM’ler için en önemli iki unsurdan biri.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.