İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma Zirvesi 14 Aralık'ta!

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma Zirvesi 14 Aralık'ta!

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma, Etkin Şantiye ve Maliyet Yönetimi Kriterleri Zirvesi 14 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

A+A-

Taahhüt projelerinin birinci hedefinin karlılık olduğu bilinen bir gerçektir. Ancak son yıllarda rekabetin sertleşmesi ile birlikte inşaat projelerinde karların ciddi oranlarda düştüğünü gözlemliyoruz. Artık kar eskiden olduğu gibi sadece ucuz malzeme, işçilik ve ekipman temini ile sağlanmıyor.

Bizi karlılığa götüren yol, projenin tüm ekip tarafından içselleştirilip, beraberinde doğru bir proje yönetiminin uygulanmasından geçiyor. Proje, zaman, maliyet, tasarım, kalite, sözleşme, insan kaynağı, iş sağlığı-çevre güvenliği gibi alt segmentlerin doğru yönetilmesi ile istenen karlılığa ulaşabiliyor ancak.

20 yıl öncesinde bu kavramların çoğunun isimlerini bile duymadığımızı düşünürsek bugün inşaat sektörünün büyük bir dönüşüm yaşadığını söyleyebiliriz. Çok net görülmektedir ki, bu dönüşüme en hızlı şekilde ayak uyduranlar ayakta kalıp büyümeye devam ederlerken, bu değişimi yakalayamayanlar kısa süre içinde unutulup kaybolacaklardır.

İşte bu zirvede inşaat sektörünün gelişen ve yeni yüzünü konusunda uzman 10 konuşmacıdan dinleme fırsatını bulup, sonrasında iş yapım metodlarınızı farklı bir bakış açısı ile değerlendirme imkanı bulabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.