İş Bankası Arsa Alacak Kişilere Finansman Sağlayacak!

İş Bankası Arsa Alacak Kişilere Finansman Sağlayacak!

Türkiye İş Bankası, arsa sahibi olarak yatırım gerçekleştirmek isteyen kişiler için arsa finansmanı sağlıyor.

A+A-

Türkiye İş Bankası, ister yatırım yapmak, isterseniz de zirai amaç için satın almak istediğiniz arsalar için "acil satış değeri"nin yüzde 50'sine tekabül eden miktarı arsa kredisi olarak sunuyor. İsterseniz meyve bahçesi olarak kullanmak istediğiniz arsa için, isterseniz dönemlik mahsul veren bir ürün için tarla için, isterseniz de gayrimenkul yatırımı yapılabilecek bir arsa için Türkiye İş Bankası'ndan arsa finansmanı sağlayabilirsiniz.

60 Ay Vadeli Arsa Kredisi

Türkiye İş Bankası, arsa kredisi için 60 aya varan vade seçeneği sunuyor. Acil satış değerinin yüzde 50'sne tekabül eden miktarı kredi olarak sunan Türkiye İş Bankası, aylık yüzde 1,35 oranında faiz uygulamasını sabit olarak uygulayarak, eşit taksitler ile ödeme yapmanıza olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası Arsa Kredisi Başvurusu

Türkiye İş Bankası'ndan arsa kredisi talebinde bulunmak istiyorsanız size en yakın Türkiye İş Bankası şubesinden temin edebileceğiniz başvuru formuna ek olarak, T. C. kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaportunuzun fotokopisinin yanı sıra aynı zamanda çalışma durumunuza göre gelir belgenizin bulunması gerekiyor. Satın almak istediğiniz arsaya ait olan tapu belgesinin fotokopisinin de ekspertiz raporunun hazırlanması için yanınızda olması gerekiyor.

Arsa Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası'ndan temin edeceğiniz arsa kredisinin miktarının 50 bin Türk Lirası'na tekabül eden kısmını 60 ay vade seçeneğinde temin etmek istediğiniz taktirde; aylık yüzde 1,35 oranında faiz uygulaması ile birlikte aylık bin 221,22 Türk Lirası değerindeki eşit taksitler ile ödeme planınızı oluşturabilirsiniz.

En güncel kredi kampanyalarına göz atmak, ihtiyacınız olan nakit cinsine göre kredilerden haberdar olmak için internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.