Isparta Yeni Otogar İnşaatı Başlıyor!

Isparta Yeni Otogar İnşaatı Başlıyor!

Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda inşaat çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, proje alanını inceledi.

A+A-

sparta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 'Şantiye kurma çabaları başladı, inşaat çalışmalarına başlanılıyor' diye konuştu. 

İhaleyi alan firma tarafından toplantısı gerçekleşen projede incelemelerde bulunuldu. 

İncelemelerde bulunan Yusuf Ziya Günaydın,"Yeni otogar alanında fiilen hafriyat çalışmaları başlıyor. Ardından da inşaat çalışmaları başlayacak. Otogar alanında bugün teknik ekibimizle birlikte teknik yapım ve proje incelemesi gerçekleştiriyoruz. İnşaat yapımını gerçekleştirecek olan firmamızla toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni otogarda sağlıklı ve güzel bir neticeye ulaşacağız. Kaliteli ve uzun yıllar kullanılabilecek fonksiyonel bir otogar inşa edilecek. 200 dönüm üzerine oturacak olan yeni otogar en iyi yaşam ve kültür merkezi de olacak. Otogarı süresinden önce bitirmeyi planlıyoruz. İnşaat alanından geçen enerji hatları bulunuyor bunun da kaldırılması ile ilgili çalışmalar gerçekleştirildi. Yine diğer tüm kurulularımızla altyapı için ortak bir çalışma yapacağız. Böyle bir projenin memleketimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.