İstanbul Mobilya Fuarı Açılıyor

İstanbul Mobilya Fuarı Açılıyor

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden firmaları aynı çatı altında buluşturacak İstanbul Mobilya Fuarı (Furniture İstanbul) 7-12 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek

A+A-

Bu yıl ilk kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuarda, Bellona, Bambi, Yataş, İstikbal, Alfemo, Enza Home, Bretz, Merinos, Fatih Kıral, İpek, Kilim, Yatsan, Teleset, İşbir, Mondi, Tepe Home, İdaş, Buka, Novussi, Rengarenk, Almila, Kupa Genç Odası, Saloni, Loda, HKM Comfort, Leta Sandalye, Arno Home, Ladin, Cardin Concept ve ABC Mobilyanın da aralarında bulunduğu 300 marka yer alacak. Türk mobilyasının tasarım ve fonksiyonellik yönünden üstünlüğünün sergileneceği Furniture İstanbul’da 2018-19 mobilya ve dekorasyon trendleri belirlenecek. Finlandiya, İtalya, İspanya, Hollanda ve Fransa’dan Furniture İstanbul’a katılacak 14 tasarımcı, Design Stories seminer etkinliğinde geleceğin dizaynları hakkında sunumlar yapacaklar. Bu tasarımcıların ödül alan çalışmaları fuar sırasında sergilenecek.

Louis Vuitton’un tasarımcısı Furniture İstanbul’a geliyor

Louis Vuitton World Wide’ın dünyadaki mağazalarının ışıklandırmasını yapan Rogier Van Der Heide’nın da aralarında bulunduğu, Philips, Littala Grubu, Swarovski, Nokia, Martela, Finlayson, Konecranes ve Lumene, Delpozo, Nurus, Caster, Nike, Paşabahçe, D-Hotel Maris, Hotel Sheraton, Hotel Mandarin Oriental, Hotel Kuum, Hotel Adam&Eve, Münih ve Bernhard Design gibi dünyaca ünlü markalara çalışan tasarımcıların katılacağı seminerlere ilgi büyük olacak.

Furniture İstanbul’un mobilyaları yarışıyor

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğinde gerçekleştirilecek Furniture İstanbul’da sergilenen mobilyalar arasından tasarım yarışması da yapılacak. 7 farklı kategoride yarışacak ürünler, ETMK Başkanı Sertaç Ersayın, TMMOB İçmimarlar Odası Başkanı Emrah Kaymak, MSGSU İç Mimarlık Bölümü Öğr. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Saadet Aytıs tarafından değerlendirilecek. Yarışmanın kazanan tasarımcıları fuarın ikinci gününde (8 Kasım) yapılacak ödül töreninde ödüllendirilecek.

60 bin metrekare alanda, 70 bin yerli ve yabancı ziyaretçi hedefi ile gerçekleştirilecek fuarın açılışı, MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztaşkın, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel’inkatılımı ile yapılacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.