İTO’nun Yeni Binasında Çalışma Başladı

İTO’nun Yeni Binasında Çalışma Başladı

İzmir Ticaret Odası’nın Atatürk Bulvarı No: 190, Alsancak adresinde yer alan yeni binasında faaliyet bu sabah başladı. Geçtiğimiz hafta sonu taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından, bu sabah itibariyle faaliyetler yeni binada başladı.

A+A-

İTO’nun yeni binasında ilk işlem yaptıranlar üyeleri Genel Sekreter Duygu Mutluel karşılayarak, çiçek verdi. İTO’nun yeni binasında ilk işlem için gelen üye ise 24 yıllık Oda üyesi olan Taksim İşitme Cihazları’nın İzmir Bölge Müdürü Ercan Aybat oldu. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da, Aybat ve işlem için gelen diğer üyeler ile sohbet ederken, İTO Üyeleri yeni binayı çok beğendiklerini söyledi. İTO’nun yeni binasındaki ilk meslek komitesi toplantısı da yine İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ın katılımı ile 39. Bilişim Grubu Meslek Komitesi’nin toplantısı oldu.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, gerek işlem yaptırmaya gelen gerekse komite toplantısına katılan meclis ve meslek komitesi üyelerinin binayı çok beğendiklerini aktararak, “Taşınma sürecinde hiçbir kesinti yaratmadan üyelerimize hizmet verdik bundan sonra da yeni binamızda çalışacağız. Yeni akıllı binamızda üyelerimiz çok daha iyi fiziki koşullarda işlemlerini yaptıracak. Odamız camiasına ve kentimize hayırlı olsun” dedi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.