İzmir’de 200'den Fazla Taşınmazın Devri Engellendi

İzmir’de 200'den Fazla Taşınmazın Devri Engellendi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne FETÖ üyelerinin taşınmazlarının durdurulması talimatını verdi. Özhaseki’nin bu talimatıyla sadece İzmir’de 200'den fazla taşınmazın devri engellendi.

A+A-

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimin ardından örgüte yönelik operasyonlar devam ederken, tüm bakanlıklar nezdinde örgüt kıskaca alındı. Yakalanacağını anlayan ve sıkışan FETÖ mensuplarının ellerindeki taşınmazları elden çıkardığını tespit eden bakanlık, duruma el koydu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de, soruşturmalar kapsamında FETÖ örgütü ile ilgili Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne jet bir talimat verdi.

Sadece İzmir’den 200'den fazla taşınmazın devri engellendi

Bakan Özhaseki talimatında, FETÖ üyelerinin taşınmazlarının durdurulmasını istedi. Hemen harekete geçen müdürlük, illere gönderdiği yazıyla bakanın talimatını iletti. Bu kapsamda başlatılan çalışmalarla sadece İzmir’den 200’den fazla taşınmaz kurtarıldı. Türkiye genelinde de binlerce taşınmazın devri engellenmiş oldu. Özhaseki, konuyla ilgili de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Özhaseki açıklamasında, “Tapu Genel Müdürlüğü’ne FETÖ üyelerinin işlemlerini durdurun talimatı verdim ve bu sayede sadece İzmir’de 200’den fazla taşınmazı kurtardık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.