İzmir'in Simge Dükkanı 80 Bin Liraya Kiralık!

İzmir'in Simge Dükkanı 80 Bin Liraya Kiralık!

İzmirliler ortak buluşma noktası Sevinç Pastanesi’nde ortaklarla yaşanan ayrılığın ardından mevcut mekanın ikiye bölünmesi sonrası boş kalan, üst katı ve 300 metre ilerideki batar katlı iş yeri ile birlikte kiraya çıktı, 80 bin TL isteniyor.

A+A-

İzmir’in simge mekanlarından, İzmirliler ortak buluşma noktası Sevinç Pastanesi’nde ortaklarla yaşanan ayrılığın ardından mevcut mekanın ikiye bölünmesi sonrası boş kalan alan kiraya çıktı.

Sevinç Pastanesi yenilenerek İzmirlilere hizmet etmeye devam ederken, Kıbrıs Şehitleri Caddesi tarafında kalan bölüm ile yine sahiplere ait üst kat ve 300 metre ileride bulunan batar katla için ortak ilan verildi.

ÜÇÜ BİR ARADA 80 BİN TL!

Mülk sahibinin pastaneden ayrılan yeri bu iki mekanla birlikte kiraya çıkarması ve toplu fiyat belirlemesi dikkat çekti.

Mülk sahibi ilanda üç mekan için aylık 80 bin lira kira istedi. 60 metrekarelik ön kullanım alanı ile beraber 81 metrekare kapalı alan, mekanın üst katında bulunan 80 metrekarelik birinci kat dairesi ve 300 metre ileride bulunan 167 metrekarelik batar katlı iş yerinin toplu olarak fiyata dahil olduğu belirtildi.

Mehmet İşler - Egedesonsöz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.