İzpek Trend Bornova’da Fiyatlar 299 Bin TL’den Başlıyor

İzpek Trend Bornova’da Fiyatlar 299 Bin TL’den Başlıyor

İzpek İnşaat tarafından Bornova’da Ankara Caddesi üzerinde hayata geçirilen İzmir Trend Bornova lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Projede daire fiyatları 299 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Toplamda 168 bağımsız bölümden oluşan proje 2 blok olarak yükselecek. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Bornova’nın en merkezi konumunda yer alan, İzmir - Manisa karayoluna cepheli İzpek Trend Bornova projesi metro İstasyonuna 200 metre, Yaşar Üniversitesi’ne 1.5 kilometre, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 2.5 kilometre, Alsancak’a 5 km mesafede bulunuyor.

Projede; kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, spor alanı, fitness ve SPA merkezi, çocuk oyun alanı, ortak kullanıma açık teras çatı alanları, 7/24 Güvenlik ve kapalı otopark seçenekleri yer alıyor.

Dairelerde; IOS ve android üzerinden mobil cihazlar ile erişilebilecek kombi, klima, aydınlatma, otomatik panjur, yerden ısıtma, elektrik ve su sistemi kontrolleri sağlanabilecek, bağımsız bölüm ve blok giriş kameralarına erişim sağlanabilecek yeni nesil akıllı ev sistemi kullanılmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres: Ankara Cd No:81 Bayraklı Tower K:20 D:139 Bayraklı / İZMİR

Telefon : +90 232 344 08 00

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.