JW Marriott İstanbul Hotel'in Maliyeti 200 Milyon TL!

JW Marriott İstanbul Hotel'in Maliyeti 200 Milyon TL!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

A+A-

DATİ Yatırım Holding tarafından inşası süren Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde hayata geçirilecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center oluyor.

449 oda kapasiteli JW Marriott İstanbul Hotel & Conference Center İstanbul’da tek olacak. DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 200 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçecek otelin toplantısına Marriott International Avrupa Lüks Operasyonlardan Sorumlu Başkanı (COO) Satya Anand, Marriott International Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan, DATİ Yatırım Holding A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran ve Dati Holding İştiraki olan Ataköy Otelcilik A.Ş  Genel Müdürü Mehmet Culha katıldı. Gökhan Kıran, Marriott International ile önemli bir işbirliğine imza attıklarını belirtti.Mehmet Culha da yaptığı açıklamada JW Marriott’un İstanbul’da ilk kez hizmete girecek olan otelinin farklı oda tiplerinden oluşacağını dile getirdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.