Kahraman 35 Yapı Market 3. Şubesini Gaziemir’de Açtı

Kahraman 35 Yapı Market 3. Şubesini Gaziemir’de Açtı

1997 yılından beri yapı sektöründe ‘Temelden Çatıya’ sloganı ile faaliyet gösteren Kahraman 35 Yapı Market’in 3. Şubesi Gaziemir’de açıldı. Yüzlerce davetlinin katıldığı bir açılış töreni ile hizmet vermeye başlayan İzmir’in en kapsamlı Kale mağazası Kahr

A+A-

Kahraman 35 Yapı market mağaza açılışına Kale Grubu icra kurulu başkanı Zeynep Bodur Okyay, Karabağlar ilçe kaymakamı ve emniyet müdürü, Kemalpaşa Belediye başkanı Arif Uğurlu, Müteahhitler Federasyonu başkanı Necip Nasır ve inşaat sektöründen birçok davetli katıldı.

ŞEHRİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kahraman 35 Yapı Market açılış konuşmasını yönetim kurulu başkanı İsmail Kahraman yaptı. Yeni açılan mağazayla birlikte 30 bin metrekare alanda hizmet vermeye başladıklarını belirten Kahraman konuşmasında şu ifadeleri kullandı, “20 yılı aşkın bir süredir yapı malzemeleri sektöründe hizmet vermekteyiz. Firmamızın kurucusu babam Mahmut Kahraman ve kardeşlerim ile birlikte çıktığımız bu yolda değerlerimizden hiç ödün vermeden devam etmekteyiz. Ülkemize, şehrimiz İzmir’e yatırım yapmaktan asla korkmadık ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. İzmir’de 2, Irak Erbil’de 1 yapı market, 3 depolama lojistik sahası olmak üzere toplamda 30 bin metrekare alanda hizmet vermekteyiz.  Bu şubemiz ile Kale ailesine dahil olduk. Ülkemizde yüzde 65 riskli yapı stoğu var. Bizler kentsel dönüşüm sürecindeki en önemli aktör olan müteahhitlerimize iyi bir hizmet sunmak için ‘Temelden Çatıya’ sloganıyla birçok ürünü bir arada sunuyoruz. Kurmuş olduğumuz marketleri ‘ihtisas yapı market’ adını vererek sektörün temsilcilerine çözüm ortağı oluyoruz. Sürekli büyüyen ve gelişen müteahhitlik sektörüne paralel olarak bizler de tedarik firmalar olarak aynı ivme ve vizyonla kendimizi geliştirmek zorundayız. Ege bölgesinde bulunan iş ortağı bayilerimiz ve bizler uyum içerisinde çalışarak sektörün daha da büyümesi için var gücümüzle çalışacağız. Kale grubuna katılma sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen başta Kale grubu başkanı Zeynep hanıma, genel merkez yöneticilerine ve Ege bölge temsilcilerine teşekkür ediyorum. Mağazanın kuruluş sürecinde destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

“İHLASIYLA, SADIK TÜCCARLIĞIYLA KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR AİLE”

Müteahhitler Federasyonu başkanı Necip Nasır konuşmasında “Dünyanın 100 ülkesinde 400 noktada markasıyla bayrağımızı dalgalandıran, Seramik karo üretiminde Avrupa’da 3’üncü dünyada 12’inci, Yapı kimyasallarında bölgesinde birinci Avrupa’da 5’inci olan  Kale grubunun İzmir’de ihlasıyla, sadık tüccarlığıyla kendini kanıtlamış Kahraman ailesiyle birlikte ve İzmir inşaat sektörüne büyük katkı sağlayacağına inancım tamdır. Yapı stoğunun neredeyse yüzde 85’inin yenilenmesi gereken İzmir’de inşaat sektörü önümüzdeki 10-15 yıl içerisinde büyük ivme yakalayacaktır.  Bunu öngören diğer illerdeki müteahhitler de akın akın İzmir’e geliyorlar. Kale grubu ve Kahraman Yapı da bu büyümeye büyük katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

İZMİR EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Kale grubu icra kurulu başkanı İzmir’e yatırım yapmaya her zaman öncelik verdiklerini belirterek, “Kale grubu olarak yıldızı giderek parlayan kenti İzmir’e önemli bir yatırımı iş ortağımız Kahraman Yapı ailesiyle birlikte yapmaktan gurur duyuyoruz. Kahraman Yapı 35 yapı market ekonomisindeki dinamizme büyük katkı sağlayacak. Yapı sektöründe öz kaynaklarıyla büyümeyi ilke edinen, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışan, insan ve çevre odaklı düşünce yapısıyla hareket eden, yüksek standartlı ve kaliteli bir hizmet sunan Kahraman Yapı’ya böyle önemli bir hizmeti sundukları için canı gönülden kutluyorum. Yatırımlarımızda İzmir daima kritik bir rol üstlendi” dedi.

Kemalpaşa Belediye başkanı Arif Uğurlu konuşmasında “Kale grubu ile birlikte bu önemli yatırımı hayata geçiren Kahraman Yapı ailesini tebrik ediyorum. Bu mekanımız Kale grubuna, Kahraman Yapı’ya, İzmir’imize ve ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetliler showroom mağazasını gezerek ürünleri inceledi.

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum