Kayseri Melikgazi'de Kentsel Dönüşüm Temeli 26 Mayıs'ta Atılacak!

Kayseri Melikgazi'de Kentsel Dönüşüm Temeli 26 Mayıs'ta Atılacak!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması hayata geçiyor. Dönüşümün temeli 26 Mayıs'ta atılacak.

A+A-

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması projesi hayata geçiyor. 4 blok halinde yükselecek Kentsel Dönüşüm Konutları 184 daireden oluşacak.

26 Mayıs günü gerçekleşecek temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'de katılacak. 

Karabekir Mahallesi Şehit Mehmet Tansel Caddesi'nde hayata geçecek proje hakkında konuşan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Kentsel dönüşüm konutları Melikgazi Belediyesinin en önemli yatırımıdır. Dönüşüm konutlarımız az ve çok katlı, asansörlü, kaloriferli gibi seçenekler çok cazip gelmektedir. Mülkünü bir veya birkaç daire ile mülk değişmenin gerçeği bu projenin temelini oluşturmaktadır. Sonuçta 1994 yılında başlatılan ve bugün bütün hızı ile devam eden modern yapılaşma Melikgazi İlçesinin Referans Belediye olarak anılmasına ve bilinmesine neden olmuş ve sonuçta Kayserimiz kazanmıştır. Bu amaç ile 4400‘den fazla sosyal konut yaptırıldığı gibi, TOKİ konutlarından da bu amaç ile kullanılmak daire satın alınmıştır. Karabekir Mahallesinde temeli atılacak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Dönüşüm Konutlar 4 bloktan oluşmakta olup 184 daire inşa edilecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.