Kınık TOKİ Kura Çekimi 29 Eylül'de

Kınık TOKİ Kura Çekimi 29 Eylül'de

Kınık TOKİ konutlarının kurası 29 eylül tarihinde çekiliyor. 137 konutun kurala çekilişi 29 Eylül Cuma günü saat 11.00'da Kınık Aile Yaşam Merkezinde gerçekleşecek.

A+A-

İzmir'in Kınık ilçesinde Kınık Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ön talep alınarak yaptırılan 276 konutun ilk etabındaki 137 konutun kuraları 29 Eylül Cuma günü saat 11.00'da Kınık Aile Yaşam Merkezinde noter huzurunda çekilecek.

Kura çekiminin ardından ilk etap için başvuruda bulunup ilk kayıt ücretini yatıran 41 adet 2+1 ve 148 adet 3+1 dairelerin sahipleri belli olacak.

29 Ekim 2017 tarihinde sahiplerine dağıtılması planlanan daireler ilçede bu yıl kullanıma başlanan doğalgaza uyumlu olarak yapıldı.

KISA SÜREDE TAMAMLANDI

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "10 ay önce yapımına başlanan Kınık TOKİ konutlarının kısa sürede tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz.Konutların 29 Ekim tarihine kadar teslim edilmesi planlandı. 276 konuttan kuraya girmeyecek 139'u için ise başvurular hemen başlayacak. Bu konutlar için yaklaşık 300 ön başvuru Belediyemize yapılmış durumda" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.