Konut Fiyatlarında Kısa Vadede Artış Yok!

Konut Fiyatlarında Kısa Vadede Artış Yok!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, konut fiyatları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Bayrak, kısa vadede fiyat artışı beklenmediğini belirtti.

A+A-

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, konut fiyatlarında kısa vadede fiyat artışı beklenmediğini söyledi. Vatandaşın referandum öncesi bekleme karan aldığına dikkat çeken Başkan Bayrak, "Sandıklardan evet çıkmasıyla piyasalarda bir hareketlenme bekliyoruz. Özellikle bizim sektörümüzle ilgili ciddi bir hareketlenme olacağı görüşündeyiz. Neredeyse maliyetine devam eden konut satışları bir süre daha devam eder" dedi.

GÜZEL ORTAM VAR 

İnşaat sektörü arz talep dengesinden dolayı önümüzde ki aylarda fiyatlarda artışın olabileceğini anlatan Başkan Bayrak "Elbette arz talep dengesinden dolayı artış olacaktır. Benim fikrim şıı anda konut almanın tam zamanı. Yaz döneminde fiyatlarda, maliyetlerden ve arz talep dengesinden kaynaklanan artış olabilir. Yatırımlarını referandum sonrasına bırakan vatandaşlarımızın harekete geçmesi için güzel bir ortam var" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.