Konut Sektörü Yatırımcı İçin Her Zaman Güvenli!

Konut Sektörü Yatırımcı İçin Her Zaman Güvenli!

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, " Konut, yatırımcı için her zaman güvenli liman olmuştur, olmaya da devam etmektedir. 2017 yılının ilk altı ayı ülke ekonomimizin istikrarlı çizgisini yakalayacağı ve devamında ço

A+A-

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "2016 yılının gerek ülke ekonomimiz, gerekse inşaat sektörü açısından ciddi anlamda verimli ve önemli bir yıl olacağı kanaatindeydik. Ülkemizin dinamikleri ve tüm verileri de bu doğrultuda bir tablo çiziyordu. Ancak; tarihte eşine rastlanamayan bir darbe girişimiyle Türkiye'nin istikrarına set çekilmek, milletin iradesine de zincir vurulmak istendi. Bu alçak girişim dünya sahnesinde benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla ve milletimizin birliğiyle bertaraf edildi" dedi. 

Çetinsaya sözlerine şöyle devam etti; 

"Darbe girişimine karşı güçlü bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, cesur hamleleri ve kararlılığıyla bir kez daha milletimizin de desteğini arkasına aldı. Yaşadığımız bu darbe girişimin ardından içimizdeki hainlerden hızla arınmaya başladık. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız "Yeni Türkiye"nin doğuşunun da mimarı olmuştur. Her daim belirttiğimiz gibi ülkemizin istikrarına ve potansiyeline güvenimiz tam. Bu zor günlerde ülkemizin dirayeti bize bu güveni bir kez daha haklı çıkardı. Milletçe el ele vererek bu günlerin ağırlığını üzerimizden hızla atıyoruz. Kaldı ki; tüm sektörlerimizdeki faaliyetlerin aktifliği de bize bunu ispatlıyor. İnşaat sektörü açısından da bakacak olursak; başta devletimiz olmak üzere, Emlak Konut GYO ve GYODER'in girişimleriyle gerçekleştirilen kampanyalar son derece güçlü etkiler sağladı. Konut sektörü için satışların oldukça az olduğu Ağustos ayında satış rekorları kırıldı. Aynı etki, takip eden eylül, ekim, kasım, aralık aylarında da devam etti. 2016 yılı sonunda açıklanan konut satış rakamlarıyla ne kadar doğru adımlar atıldığını görmüş olduk. Konut, yatırımcı için her zaman güvenli liman olmuştur, olmaya da devam etmektedir. 2017 yılının ilk altı ayı ülke ekonomimizin istikrarlı çizgisini yakalayacağı ve devamında çok daha hareketli bir yıl olacaktır. İnanıyoruz ki; 2017 yılı Türkiye'nin içindeki hainlerden arınarak, hedefleri doğrultusunda güçlü adımlarla ilerleyeceği bir dönemin başlangıcı olacaktır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.