Larissa Göl Evleri 20 Ayda Bitecek

Larissa Göl Evleri 20 Ayda Bitecek

Yaklaşık 42 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak Larissa Göl Evleri, toplam 5 etaptan oluşacak. Birinci etaptaki 144 daire, 20 ay içinde tamamlanacak. İkinci etap teslimi ise, 28 ay gibi bir sürede yapılacak.

A+A-

ERDN İnşaat’ın, Menemen’de hayata geçireceği toplam bin 200 konutluk Larissa Göl Evleri’nin temeli atıldı. Yaklaşık 42 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak proje, toplam 5 etaptan oluşacak. Birinci etaptaki 144 daire, 20 ay içinde tamamlanacak. İkinci etap teslimi ise, 28 ay gibi kısa bir sürede yapılacak. Projede Türkiye’nin ilk dikey ormanı da hayata geçirilirken ortak alanların enerji ihtiyacı da binaların üzerine yerleştirilen güneş panellerinden elde edilen güneş enerjisiyle sağlanacak.

ERDN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden İzmir ve Menemen için çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Menemen’in farklı yönleriyle dikkat çektiğini belirten Erden, 20 ay sonra projenin ilk etabının tamamlanacağını kaydetti. Erden, “Menemen, farklı yönleriyle dikkat çeken bir yer. Bölgenin yükselen gücü ve İzmir’in kuzeye açılan kapısı. Hemen yanı başımızda Sasalı Kuş Cenneti, onun bitişiğinde yine Türkiye’ye örnek bir kuruluş olan Doğal Yaşam Parkı bulunuyor. Burası şehrin içinde ama şehirden farklı. Bölgenin böyle değerlere sahip oluşu, İzmir ve Menemen’i bizim için ideal bir yatırım alanı haline getirdi. Son zamanlarda marka firma ve projelerin de özellikle İzmir’e girmesi, bizim ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın göstergesidir” dedi.

İHTİYAÇ VARDI

Erden, şöyle devam etti: “İzmir’de, belki de Türkiye’de ilk olan konseptle, yaklaşık bin 200 konutluk proje başlatıyoruz. Bu projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere, konforlu bir yaşam tarzı belirledik. Büyüklük olarak da marka ve eşsiz olacak bir proje. İzmir’in böyle bir projeye ihtiyacı vardı. İzmir’de nüfus oranı ve konut açığı verileri ortada. İzmir’in özgür bir yaşama sahip oluşu bizi hep etkiledi. Bu kentin yüzü batıya dönük.

Modern, sıcak kanlı, sosyal yaşantısı yüksek insanlarının tüm ihtiyaçlarını düşünerek bu konsepti geliştirdik. Larissa Göl Evleri projesi yüzde 100 ERDN İnşaat’a ait olan gayrimenkul üzerine, yine yüzde 100 ERDN İnşaat’a ait öz ve yerli sermaye ile gerçekleştiriliyor.”

Türkiye’nin ilk dikey ormanı

Larissa Göl Evleri’nde ortak alanların enerji ihtiyacı, binaların üzerine yerleştirilen güneş panellerinden elde edilen güneş enerjisiyle sağlanacak. Ayrıca proje Türkiye’nin ilk ve tek meyve veren dikey ormanı olma özelliğini taşıyor. Dikey orman komseptinde milattan önce antik dönemden bu yana Ege’nin sembolü olan zeytin ve üzüm uygulanacak. Projede; alışveriş alanı, giyim ve teknoloji mağazası, fitness, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, açık-kapalı basketbol sahası, mini futbol, tenis kortu, squash, yürüyüş ve koşu parkuru, bowling, sinema, açık anfi tiyatro, hobi bahçesi, hobi odaları, eczane, kuaför, cafe, kamelyalar, göl etrafı barbekü alanları, evcil hayvanlar için bahçe, uydu ve fiber altyapısı bulunacak. Daireler, ankastreli ve klimalı olarak teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.