Larissa Göl Evleri'nde 3 Haftada Dairelerin Yüzde 60'ı Satıldı

Larissa Göl Evleri'nde 3 Haftada Dairelerin Yüzde 60'ı Satıldı

Larissa Göle Evleri projesinin 1. etabında satışa çıkarılan konutların yüzde 60'ı ilk 3 haftada satıldı. Larissa Göl Evleri Projesi aylık 1000 TL taksitle, peşinatsız, vade farksız ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

A+A-

Larissa Göl Evleri, İzmir’in hızla gelişen ilçesi Menemen’de hayat buluyor. Sektördeki 62 yıllık tecrübesi ile onlarca projeye imza atan ERDN İnşaat ve Gayrimenkul tarafından hazırlanan proje, Hellen mimarisine uygun olarak şekillendiriliyor.

Projenin üniversitelere, İZBAN’a, çevre yoluna, şehir merkezine, planlaması halen süren ikinci havaalanı bölgesine ve Manisa’ya yakınlığı sebebiyle avantaj sağlıyor. 

"GELİŞMEYE HAZIR BİR YER OLMASI BİZİ ETKİLEDİ"

İzmir’de yatırımlarını gerçekleştirmek adına uzun bir çalışma yaptıklarını ERDN İnşaat’ın sahibi Mansur Erden, “Çalışmalarımız sonucunda ekibimin de yönlendirmesiyle Menemen’de yatırım yapmaya karar verdik. Bu yatırımı yaparken pek çok etkeni göz önünde bulundurduk. Bölge gelişmeye çok müsait, burayı seçmemizde Menemen’in konumu büyük önem taşıyor. Bölgenin üniversiteler bölgesi seçilmiş olması, bir tarafında Foça gibi bir tatil beldesinin yer alması, diğer tarafında Türkiye’de eşi olmayan İhtisas Organize Sanayi bölgesinin kurulmuş olması, Ata Sanayi Sitesi’ne yakınlığı, şehrin trafiğine girmeden Emiralem üzerinde Manisa’ya 35 dakika da ulaşma imkanı, Çanakkale otobanına yakınlığı, sivil havacılık lisesinin burada bulunması, İZBAN gibi modern ve gelişmiş bir toplu taşıma sistemine sahip olması, Körfez Geçişi projesinin bir ayağının Çiğli’de olması, Aliağa Limanının yanı sıra dünyanın 10 büyük limanından biri olan Çandarlı Limanının burada olması, İzmir’in merkezinin yoğunluğu ve kalabalığında ziyade merkezin hemen yanı başında bakir bir bölge olması, gelişmeye hazır bir durumda olması bizi etkilemiştir” diye konuştu.

“ŞEHRİN İÇİNDE AMA ŞEHİRDEN FARKLI”

Bölgenin çok fazla değere sahip olduğunu söyleyen Mansur Erden, “Hemen yanı başımızda Sasalı Kuş Cenneti, onun bitişiğinde yine Türkiye’ye örnek bir kuruluş olan Doğal Yaşam Parkı bulunuyor. Burası şehrin içinde ama şehirden farklı. Bölgenin böyle değerlere sahip oluşu İzmir ve Menemen’i bizim için ideal bir yatırım alanı haline getirmiştir. Son zamanlarda marka firma ve projelerin de özellikle İzmir’e girmesi de bizim ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın göstergesidir” diye konuştu.

3 HAFTADA YÜZDE 60'I SATILDI

Farklı konsepti ile göz dolduran projesi Larissa Göl Evlerinin satışa çıkışının ardından kısa sürede yakaladığı büyük ivme hız kesmeden devam ediyor. “Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satış startı verilen projede ilk 3 haftada 1. Etap satışlarının yüzde 60’ı gerçekleştirildi.

Toplam 5 etaptan oluşan projenin 1. Etabı 1 Nisan günü satışa çıkmış, tüm halkın davetli olduğu bir mangal partisi ile tanıtımı yapılmıştı. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan etap yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Proje Satış Koordinatörü Zeki Emre Araz satışın ilk 10 günü ile ilgili verdiği demeçte; “1. Etap satışlarına çok hızlı başladık, ilk 10 günde 50’ye yakın dairenin satışını gerçekleştirdik. Biz bu projede yatırımcılara m2si 2000 TL’den başlayan fiyatlarla İzmir’in ve Menemen bölgesinin en karlı yatırım fırsatını sunuyoruz” demişti. 3. Haftanın sonunda yaptığı açıklamada Araz: “Satışın 3 haftasını geride bırakırken 1. Etap satışlarımızın yüzde 60’ını gerçekleştirdik. Projemizin gördüğü ilgi bizleri mutlu ediyor, gelen talepler doğrultusunda 2. Etap satışlarına başlıyoruz.” diye konuştu.

“KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLUN”

Larissa Göl Evleri Projesi’nin 1000 TL taksitle, peşinatsız, vade farksız herkese kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunduğunu ifade eden Araz, 1. Etapta yapılacak olan 144 dairenin tesliminin 20 ay, 2. Etap tesliminin ise 28 ay gibi kısa bir sürede yapılacağını söyledi. Proje Satış Koordinatörü Zeki Emre Araz projenin tamamında 1000 TL taksitle ev sahibi olma fırsatının devam edeceğini sözlerine eklerken, projenin yatırıma uygunluğunun altını çizdi. Her kitleden alıcının ev sahibi olabileceği proje, site sakinlerinin konforu için her şey düşünülerek tasarlanmış. Böylece ev sahipleri ihtiyaçları olan her şeyi evlerinin konforunda elde edebilecek, kompakt bir yaşama sahip olacaklar. Araz satışın 10. Gününde verdiği demeçte 2. Etap satış müjdesini vermişti. Talep üzerine 3. Hafta sonunda 2. Etap satışlarının da startı verilen Larissa Göl Evleri’nin 3. Etap satışları ise yakalanan bu ivme devam ettikçe haziran ayında başlamış olacak.

PROJEDE YOK YOK

Benzersiz bir konseptle yaklaşık 1200 konutun yer alacağı projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere konforlu konutlar inşa edilecek. Günümüzde iş ve okul sebebiyle, genç kesimin ailelerinden ayrı küçük bir yaşam kurma ihtiyacı da düşünülerek geliştirilen konseptte site sakinlerinin kendilerine vakit ayırabilmeleri için her şey düşünüldü. Böylece tüm günü iş ve okulda geçiren sakinler, şehir merkezinde ihtiyaçlarını karşılamak için vakit kaybetmek yerine, evlerinin konforunda ihtiyaçları olan her şeyi bulabilecekler

40.000m2 olan arazi içinde açık sosyal alanları, amfi tiyatrosu, spor alanları ile sokakta bir yaşam oluşturulurken alanın 15.000m2’lik bölümü doğal gölet ile çevreleniyor. Site içerisindeki alış-veriş merkezleri ile ihtiyaçların karşılanması sağlanırken fitness, açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, açık-kapalı basketbol sahası, mini futbol sahası, squash, yürüyüş ve koşu parkuru ve bowling salonları ile keyifli zaman geçirilebilecek.

İZBAN, Katip Çelebi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’ne ücretsiz servis hizmeti ile çevre üniversiteler ve toplu taşıma araçlarına kolayca ulaşılabilecek.

TÜRKİYE’DE İLK: DİKEY ORMAN KONSEPTİ

Türkiye’de Dikey Orman Konsepti ile yapılan ilk proje olacak olan Larissa Göl Evleri,  evlerin balkonundan dalından meyve toplamanızı sağlayacak.

AKILLI EV SİSTEMİ

Evinizde olmadığınızda akıllı aydınlatma anahtarlarınızı ve akıllı prizlerinizi kontrol edebilecek, odalardaki tv, klima, ses sistemi gibi tüm kumandalı cihazlar akıllı telefon yada tabletlerle ulaşılabilecek.

DOĞA DOSTU PROJE

Bina çatılarına yerleştirilen güneş panelleri sayesinde ortak alanların tam enerji ihtiyacı doğaya zarar vermeden yenilebilir enerji ile karşılanacak. Yağmur suyu toplama sistemi ile site içinde bulunan yeşil alanların sulaması, yağmur suları ile yapılarak gereksiz su tüketiminin önüne geçilecek.

ENGELSİZ YAŞAM

724 body güvenlik, koruma köpeği, kartlı giriş ve kamera sistem ile çocuklarınızın rahatça oynayabileceği sitede çocuk kulübü, kreş, hayvanat bahçesi ve çocuklara özel sinema bulunacak. Engelli site sakinleri için ise kabartmalı yönlendirme yolları, tekerlekli sandalye şarj ünitesi ve asansör içinde kabartmalı yönlendirmeler bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.