Lombard Wharf Londra İstanbul’da Görücüye Çıkacak

Lombard Wharf Londra İstanbul’da Görücüye Çıkacak

İngiliz Barratt London şirketinin Londra’daki iddialı projesi, Lombard Wharf Londra 25 ve 26 Mart’ta yapılacak lansmanlarla İstanbullulara tanıtılacak.

A+A-

Londra’da Thames Nehri’nin hemen kenarında yükselen Lombard Wharf Londra projesi, İstanbullu yatırımcıların beğenisine sunulacak. 2016’da İngiltere’nin en iyi inşaat şirketi seçilen Barratt London şirketi tarafından inşa edilen ve OXO Investments tarafından satışa sunulan Lombard Wharf Londra’nın İstanbul lansman toplantıları 25-26 Mart tarihlerinde, 12:00 ile 20:00 saatleri arasında Zorlu Center Raffles İstanbul‘da yapılacak. Projeden ev almak isteyenlerin katılabilecekleri sunumların yanı sıra birebir görüşmelerin de yapılabileceği toplantılarda isteyenlere İngilerete’de oturum başvuruları, mortgage ve eğitim konularında da bilgi verilecek.

ÜNLÜ MİMAR PATEL TAYLOR TASARLADI

Londra Battersea’de, Chelsea Harbour karşısında yer alan Lombard Wharf, çağdaş, ikonik ve şık mimarisiyle öne çıkıyor. Ünlü mimar Patel Taylor tarafından tasarlanan projedeki bir, iki ve üç yatak odalı dairelerin tamamı teraslı ve panoramik nehir manzaralı. Balkonlar ve kule, gözle görülür bir yanılsama yaratarak iki derecelik bir bükülme ile yükseliyor. Toplam 134 adet daireden oluşan Lombard Wharf, Thames nehri, Chelsea Harbour ve Londra manzarasına hakim. Clapham Junction istasyonuna kısa bir yürüyüş mesafesinde olan proje, Londra geneline ve İngiltere’nin güneyine kolay ulaşım bağlantılarına sahip.

BATTERSEA PARK’A ÇOK YAKIN

Lombard Wharf’a yakın olan Battersea Park ise pek çok kişi gölü, subtropikal bahçeleri, hayvanat bahçesi, tenis kortları, yürüyüş ve bisiklete yolları ile Londra’daki tüm parklar içinde en iddialı parklardan biri olarak öne çıkıyor. Londra da 2. Bölge’de yer alan Battersea, Thames nehri kenarındaki konumu ile birçok yatırımcının ilgisini çekiyor.

25-26 Mart 2017
12:00 -20:00
Zorlu Center Raffles İstanbul

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.