Mahmutbey Ispartakule Esenyurt Metro İhalesi Yapıldı

Mahmutbey Ispartakule Esenyurt Metro İhalesi Yapıldı

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı inşaat ve elektromekanik yapım ihalesi yapıldı.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik Yapım İşi' ihalesini  bugün gerçekleştirdi. Gelen ilk bilgilere göre Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının elektro mekanik yapım işi ihalesini Makyol - Astur - Ic İçtaş kazandı. 

 

Tamamlandığında Ispartakule bölgesinin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak ve yüksek prim getirecek olan metro projesi yaklaşık 18,5 kilometre uzunluğunda olacak ve 11 istasyondan oluşacak. Metro hattı Mahmutbey ile Esenyurt arasını 25 dakikaya indirecek. 

 

1080 günde tamamlanması planlanan Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattının istasyonları şu şekilde; 

 

  1. Mahmutbey 
  2. Bölge Parkı 
  3. Mehmet Akif
  4. Halkalı&Atakent Toplu Konut
  5. Tema
  6. Hastane
  7. Tahtakale
  8. Ispartakule
  9. Bahçeşehir
  10. Esenkent
  11. Ardıçlı
  12. Esenyurt Meydan

Bugün yapılan ihale için ön yeterlilik alan firmalar şu şekilde;

1) Kolin inşaat Turizm Sanayi ve Tic. A.Ş. + Aga Enerji Nakliyat Madencilik İnş. San. Ve Tic. A.Ş. + Bayburt Grup İnşaat Nakliyat Mad. İt. İhr. San. Ve Tic. A.Ş.+ Özgür Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. + Şenbay Madencilik Turizm İnşaat Nakliyat San. Ve . Tic. A.Ş. 

 

2) Demce yapı İnş. San ve Ticaret Ananim Şirketi + Bestaş Yapı Aninim Şirketi + Bimholl İnşaat Anonim Şirketi + Dido-ray Yapı sanayi Ticaret A.Ş. + Edaray İnşaat Taahhüt San. Ve . Tic. A.Ş. + Sğüt İnşaat taahhüt Petrol Madencilij Gıda Nakliye İç ve Dış Ticaret Anonim Şirket + Tarmac Agrega Madencilik ve tapı Sanayi Tic. A.Ş. 

3) Nurol İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi + Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş+ Gürelmak Ağır Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. + Özaltın inşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. 

4) Metrostav  Ankara  İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi + Metaleks İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi + Norinco İnternational Cooperation Ltd. 

5) Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi + Astur İnşaat ce Ticaret A.Ş. + Ic İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ( İş Ortaklığı ) YETERLİ

6) Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. + Alsim Alarko San. Resisleri ve Tic. A.Ş.

7) Meting Raylı Sistemler Anonim Şirketi + Eze İnşaat Anonim Şirketi + Gökçe İnş. Taah. Ti. Ve Makine San. Ltd. Şti + Met- gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.