Malatya'da Emlak Satışları Hareketlendi!

Malatya'da Emlak Satışları Hareketlendi!

Malatya'da emlakçılar, emlak satışlarında hareketlenmenin yaşandığını bunun nedeninin bankaların kredi faizlerinin düşmesiyle yaşandığını söyledi.

A+A-

Emlakçı Cevdet Zafer, "Malatya'da emlak sektöründe şu anda güzel binalar yapılıyor. Malatyalı hemşehrilerimizin bunu değerlendirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Emlakçı Cevdet Zafer, 16 Nisan referandum sonrası piyasalarda bir rahatlık bir istikrar olduğunu, bununda emlak sektörüne bir canlılık getirdiğin belirten Zafer, "Malatya'da şuan emlak sektöründe bir canlılık söz konusu. Baharın gelmesi ve banka kredilerindeki faiz oranlarının düşük olmasından dolayı konut almak daha cazip. İsteyen varsa tam zamanı diye düşünüyoruz. Referandum sonrası millette bir öz güven oluştu ve bu da emlak piyasasını olumlu bir şekilde etkiledi. Malatya'da emlak sektöründe şu anda güzel binalar yapılıyor. MalatyalI hemşehrilerimizin bunu değerlendirmelerini istiyoruz" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin emlak sektöründe yaptığı projelerin kendilerini çok mutlu ve memnun ettiğini söyleyen Zafer, "Merpen altı çalışan emlakçı arkadaşlarımız bizlere büyük bir zarar veriyor ve bizleri zan altında bırakıyor. Bizim vatandaşlarda ricamız bunlarla çalışmamalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.