Mavişehir’in Dibinde Butik Bir Site: Ataşehir Konakları

Mavişehir’in Dibinde Butik Bir Site: Ataşehir Konakları

Mavişehir’in hemen yanı başında Çiğli Ataşehir’de butik bir site olarak yükselen Ataşehir Konakları sakin ve konforlu bir yaşam imkanı sunuyor. Geniş ailelere uygun konseptte inşa edilen Ataşehir konaklarında 3+1 daireler 630 TL’den başlıyor.

A+A-

2 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok 24 daire olarak yükselen Ataşehir Konakları Halil Gültekin İnşaat imzasını taşıyor. 8 kattan oluşan blokların zemin katlarında ortak kullanım alanları bulunuyor. Projede 20 adet 3+1, 4 adet 4+1 dubleks daire bulunuyor. 3+1 dairelerin büyüklükleri 150-155 metrekare arasında değişirken dubleks daireler 200-220 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Şubat 2016’da inşaatına başlanan projenin 1 bloğunda kaba inşaat bitti. Diğer blokta ise sıva aşamasına geçildi. Projede daireler Temmuz 2017’de teslim edilecek.

Ataşehir Konakları’nda 3+1 dairelerin fiyatları 630 bin TL’den başlıyor. 4+1 dubleks dairelerin fiyatları ise 1 milyon 250 bin TL civarında.

Geniş ailelerin yaşayacağı butik bir site olarak düşünülen Ataşehir Konakları’nda yüzme havuzu, kapalı spor salonu, otopark, çocuk oyun alanı, kapalı devre güvenlik sistemi, güvenlik duvarları ve peyzaj alanları bulunuyor.

Dairelerde yer alan özellikler ise şu şekilde; 5’li ankastre seti, 2 adet klima, giyinme odası, tek tuş sigorta sistemi, elektrikli panjur, bireysel kombi, radyatör, dekor asma tavan ve ışık havuzu, duvar kağıdı, alarm, yangın ve su baskını ihbar sistemi, uydu yayını

MAVİŞEHİR’İN İÇİNDESİNİZ AMA MAVİŞEHİR’İN TRAFİĞİNİ ÇEKMİYORSUNUZ!

Ataşehir Konakları ulaşım kolaylığı, alışveriş imkanları, sağlık merkezlerine yakınlığı ve Mavişehir’in dibinde olması nedeniyle konut yatırımcılarının dikkatini üzerine çekiyor. Ataşehir Konakları’ndan metroya yürüme mesafesiyle 5 dakika, çevreyoluna 1 dakika, Mavişehir Mavibahçe alışveriş merkezine 2-3 dakika uzaklıkta bulunuyor.  Halil Gültekin İnşaat ortaklarından Bilal Gültekin, “Hem Mavişehir’in içindesiniz hem de Mavişehir trafiğini çekmiyorsunuz. Öyle bir konumdayız” dedi.

Halil Gültekin ve Bilal Gültekin kardeşlerin ortağı olduğu Halil Gültekin İnşaat 1994 yılında kuruldu. Bilal Gültekin, Halil Gültekin İnşaat ile yaklaşık 3-4 yıl önce birleşti. Firmanın İzmir ve Aydın’da inşaatları bulunuyor.

Ataşehir Konakları İletişim Bilgileri

Adres: 8260 sokak No:1 Ataşehir Çiğli

Telefon: 0532 427 32 70 

Web Adresi: Ataşehir Konakları

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.