Menemen OSB'de 42 Parselin 38'inin Tahsisi Gerçekleşti

Menemen OSB'de 42 Parselin 38'inin Tahsisi Gerçekleşti

Elektrik, doğalgaz, haberleşme, su ve özellikle bağımsız yangın suyu şebekesi ve diğer tüm gelişmiş altyapılarla donatılmış olan bölgede yoğun yatırımcı inşaat faaliyetleri devam ederken 3 firma daha Menemen Plastik İhtisas OSB’de yerini yapılan kura çeki

A+A-

Kura çekimini yapan Keçeci Profil Plastik San. Ve Tic.Ltd.Şti., Fulyağ Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. ve M.Cihangir HÜR, Bölgedeki inşaata kısa sure içerisinde başlamayı planlıyor.

 

Bölgede,Plastik Sanayiciler için üretimde büyük önem taşıyan temiz ve kesintisiz enerji temini için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da Arıtma Tesisi Yapımı için çalışmalara başlandı.

 

Fabrika İnşaatlarına Başlayan Yatırımcılar Artıyor.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015 yılından itibaren başlayan tesis inşaatlarında büyük yol kat edildiğini belirtti. 

 

Bölgede yatırımına başlayan ilk katılımcılar olan, Ege Profil Tic. Ve San. A.Ş.’nin 30 bin metrekarelik parselinde PVC Profil Paketleme Tesisi inşaatını bitirdiğini ve İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı alarak faaliyete geçtiğini, bunun yanı sıra yine Ege Profil Tic. Ve San. A.Ş.’nin 80 bin metrekarelik parselinde Ana Fabrika İnşaat çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu, 5 bin metrekarelik parselinde inşaatını tamamlayan Medusa Plastik İnş. Tic.Ltd.Şti.’nin önümüzdeki aylarda üretime geçeceğini, Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş.’nin 40 bin metrekarelik parselinde inşaatını tamamlamak üzere olduğunu, bu yatırımcıların dışında 6 parselde daha inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini ve yeni kura çekimi yapılan parsellerle birlikte 9 yatırımcının daha kısa süre içerisinde inşaatlarına başlayacaklarını belirten Salih Esen, “ Toplam 19 parselde yatırım faaliyetleri başladı, bu rakam Bölgenin  %49’una karşılık gelmekte , yaratacağı istihdam ve sahip olduğu imkanlar ile örnek olacak bir Organize Sanayi Bölgesini hayata geçiriyoruz, en küçüğü 2 bin 500 metrekare, en büyüğü 80 bin m2 olan toplam 42 parselin 38’inin tahsisi yapıldı, kalan parseller için talepleri almaya devam ediyoruz.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.