Meva Plaza'da Ofis Fiyatları 395 Bin TL’den Başlıyor

Meva Plaza'da Ofis Fiyatları 395 Bin TL’den Başlıyor

Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığıyla Bornova'da Yaşar Üniversitesi karşısında bölge metro durağının yanında hayata geçirilen Meva Plaza'da 1+1 ofislerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor.

A+A-

Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat tarafından İzmir Bornova’da inşa edilen Meva Plaza projesi 9 bin 128 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Zemin+7 katlı tek bloktan oluşan Meva Plaza projesinde 51 ofis ve 3 dükkan yer alıyor. Projede 1+1 ofisler brüt 81 ila 83, net 54 ila 56 metrekare olarak tasarlandı. Ofisler banyo ve mutfak dekorasyonları yapılmış şekilde teslim ediliyor.

Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat Meva Plaza projesinde ofis fiyatları 395 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 50 peşin geri kalan yüzde 50 ödeme ise banka kredisiyle taksitlendirilebiliyor.

Ofis teslimleri hemen yapılan Meva Plaza Bornova projesi Sanayi metro istasyonuna 10 metre, Ege Üniversitesine 1 kilometre, Yaşar Üniversitesi ve Şifa Hastanesine 700 metre uzaklıkta yer alıyor.

Meva Plaza Bornova ofis projesinin sosyal olanakları arasında

•    Otopark
•    Güvenlik
•    Toplantı salonları
•    Yürüyüş alanları yer alıyor.

Meva Plaza Bornova projesinde kamera sistemi, fiber internet, jenaratör , VRF sistemi ile ısıtma ve resepsiyon bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.