Mina Towers'tan Ev alanlara Tatil Hediyesi!

Mina Towers'tan Ev alanlara Tatil Hediyesi!

Fikirtepe'de yükselen Mina Towers'tan 30 Eylül'e kadar ev satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece tatil hakkı kazanıyor.

A+A-

Başaran Yatırım Holding’in Anadolu yakasının en değerli lokasyonlarından Fikirtepe’de hayata geçirdiği Mina Towers'tan 30 Eylül'e kadar daire sahibi olanlar; Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil fırsatı yakalıyor. Kampanyadan faydalananlar yüzde 10 peşin indirimi ve sıfır faizli vadelendirmenin yanı sıra kişiye özel esnek ödeme seçeneklerinden oluşan avantajlı bir yatırımla ev sahibi olarak 1 yıl boyunca diledikleri otelde konaklama imkanı buluyor.

Büyüklükleri 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında tasarlanan, yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari alandan meydana gelen projede, stüdyo ile 5,5+1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen 20 tip daire seçeneği yer alıyor. 6 blok halinde yükselen Mina Towers projesinde teslimlerin Ocak 2019'da başlayacağı öngörülüyor.

Galatasaraylı dünyaca ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Manken Yolanthe Cabau'nun reklam yüzü olduğu Mina Towers'ın sosyal donatı alanları arasında açık teras alanlarının bulunduğu cafe & restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları mevcut.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.