MÜFED Yeni İmar Yönetmeliğini Müteahhitlere Soracak

MÜFED Yeni İmar Yönetmeliğini Müteahhitlere Soracak

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) başkan yardımcısı Necip Nasır bugün resmi gazetede yayınlanan yeni imar yönetmeliği ile ilgili çalışma başlatacaklarını duyurdu. Nasır yeni imar yönetmeliği ile ilgili

A+A-

Yeni İmar yönetmeliğinin resmi gazetede yayınlanmasıyla beraber Müteahhitler Federasyonu da harekete geçti. MÜFED başkanı Necip Nasır federasyona bağlı derneklere ve üyelere mesaj göndererek yeni yönetmeliğin uygulanması esnasında pratikte oluşabilecek sorunlarla ilgili görüşlerini bildirmesini istedi. Nasır federasyona üye olmayan müteahhit, mimar ve mühendislerin yeni yönetmelikle ilgili sorun ve görüşlerini kendilerine iletmesini istedi.

TOBB İNŞAAT MECLİSİNDE GÜNDEME GETİRİLECEK

Sektörün talep ve şikayetleri 13 veya 18 Temmuzda düzenlenecek olan TOBB inşaat müteahhitleri meclisinde gündeme getirilecek. Bu toplantıda yeni yönetmelikle ilgili sektörün beklenti ve kaygıları iletilecek.

SÜRENİN UZATILMASI MÜTEAHHİTİ RAHATLATTI

Nasıl yeni yönetmeliğinin 1 Ekim tarihine uzatılmasını çok olumlu bir karar olduğunu belirterek, “Sürenin uzatılması projeye başlayacak olan müteahhitleri çok rahatlattı. 1 Temmuzdan önce belediyeye verilen ancak ruhsat alamayan projeler vardı. Bunlar artık ruhsatlarını eski imar yönetmeliği haklarından yararlanarak alabilecek. Süre uzatımı ile mağduriyetler önlendi” dedi.

Yeni imar yönetmeliği ile ilgili görüş ve önelerinizi aşağıdaki iletişim adresinden iletebilirsiniz

Telefon: 0530 177 40 99

Mail: info@mufed.org.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.