Narlıdere Demokrasi Meydanı Mart Sonuna Kadar İhaleye Çıkacak

Narlıdere Demokrasi Meydanı Mart Sonuna Kadar İhaleye Çıkacak

Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı projesinin jeolojik etüt çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 8 noktadan alınacak verilerle jeolejik etüt raporuna göre statik proje hazırlanıp Mart ayı sonuna kadar Narlıdere Kent Meydanı projesi yapım ihalesine çı

A+A-

Narlıdere Ahmet Priştina Demokrasi meydanı projesi ve yeraltı otoparkı projesinin zemin etüt çalışmaları bugün itibariyle başladı.

Belediye başkanı Abdül Batur sosyal medya hesabından projenin ayrıntılarını aktardı, "Narlıdere Ahmet Prişitina Demokrasi Meydanı yenilenen yüzüyle Narlıderelilerin buluşma noktası olacak dedik ve kolları sıvadık. Yapacağımız bu proje ile Demokrasi Meydanı'na yeni bir kimlik kazandıracağız. Daha fazla alan ihtiyacımızı karşılamak için meydanda bulunan alışveriş merkezini 1. Bodrum katına alıyoruz, alışveriş merkezine vatandaşlarımız yürüyen merdiven vasıtası ile girip çıkabilecekler ve aynı zamanda araçları ile gelen vatandaşlarımız da yine alışveriş merkezinin bulunduğu bodrum katına yapılacak olan yer altı otoparkını kullanabilecekler. Bu otopark zaten uzun zamandır vatandaşlarımızın isteği ve ihtiyacıydı. Bu şekilde bölgenin otopark sorunu da çözülmüş olacak. Demokrasi Meydanımız'ın yüzü değişirken aynı zamanda çevresinde yaşayan ve bu meydanı kullanan insanlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamasını öncelik olarak ele aldık. Narlıdere Demokrasi Meydanı yeni yüzüyle Narlıdere’lilerin içinde yaşayacağı bir meydan olarak planladı ve tasarlandı. Giriş kısmından otoparkına kadar Narlıdere’ye yakışan bir proje olacak. Meydana yapacağımız insanlarımızın oturup sohbet edeceği, zamanlarını güzel bir şekilde geçireceği modern kafeteryası ile vatandaşlarımıza hizmet verecek. Demokrasi meydanında bulunan törenleri gerçekleştirdiğimiz alan için bir takım değişiklikler olacak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni heykeli ve kaidesine de meydanımızın en güzel yerinde yer vereceğiz. 1 yıl içerisinde tamamlamayı planladığımız Demokrasi Meydanımız Narlıdere’ye şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.