Nef Bodrum Gölköy Projesi Başlıyor!

Nef Bodrum Gölköy Projesi Başlıyor!

Nef, Bodrum’daki son projesini hayata geçiriyor. Yeni proje Nef Gölköy, projesi 40 bin metrekarelik denize sıfır arsa üzerinde inşa edilecek.

A+A-

Yaz gelince cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü isimleri Ege’ye güneye uzanmak, gününü denize ya da havuza girip dinlenerek geçirmek istiyor. Kimi bunu işlerinden dolayı bir hafta için gerçekleştirebilirken, kimi de tüm bir yazı hayalini kurduğu bu tatili yaparak geçirebiliyor. Tüm bir yazını yaşadığı şehirden uzakta geçirebilenler, bunun için genelde Ege’de ya da güneyde bir yazlık ev almayı tercih ediyorlar. Tabii yazlık ev denince akla gelen yerlerin başında da Bodrum yer alıyor. Bodrum; doğası, denizi, havası ve birbirinden iddialı yeni yaşam alanlarıyla yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en ünlü mimarlarından biri olan Emre Arolat da Bodrum’a kazandırdığı projelerle bu tatil beldesine değer katıyor. Emre Arolat’ın Bodrum’daki son projesi ise Nef Gölköy, Göltürkbükü bölgesinin en gözde noktalarından Cennet Koyu’nda hayat bulacağını öğrendiğimiz Nef Gölköy; son yıllarda bu bölgede ardı ardına açılan Mandarin Oriental, İl Ricco, Amanrüya gibi dünyanın önde gelen markalarına komşu olacakmış.

DOĞAL YAPI BOZULMAYACAK

Nef yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Nef Gölköy; Cennet Koyu’nun doğal yapısını bozmadan yeni bir yerleşim yeri olarak hayat bulacakmış. 40 bin metrekarelik denize sıfır bir arsa üzerinde yükseleceği söylenen Nef Gölköy’de her biri topografyaya uyacak şekilde özel tasarlanan toplam 42 villanın yer alacağını öğrendik. Emre Arolat imzalı projenin, lüks anlayışına yeni bir boyut katması da hedefleniyormuş. Nef Gölköy inşa edilirken, arsa üzerinde bulunan ağaçların korunacağını öğrendik. Bu da projenin, doğayla iç içe olacağının en büyük kanıtı olsa gerek. Projenin sürprizlerine gelince... Duyduğumuza göre Nef; Gölköy projesinde yatırımcılarına birçok sürpriz hazırlıyormuş. Henüz bu sürprizlerin ne olacağını tam olarak netleştiremedik. Ama Nef in en iddialı olduğu alanlardan biri olan lımıry fold home, yani lüks ortak yaşam alanlarının bu sürprizlerin başında geleceği kesin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.