Nefis Çankaya Evleri'nin Yüzde 85'i Satıldı

Nefis Çankaya Evleri'nin Yüzde 85'i Satıldı

YP İnşaat tarafından İmrahor Vadisi'nde hayata geçirilen Nefis Çankaya Evleri projesi yüzde 85 satış rakamına Ulaştı. YP İnşaat yönetim kurulu üyesi Osman Cem Çankaya Sınırlı sayıda satılık daire kaldığını belirterek uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olm

A+A-

Başkent Ankara’nın yıllar geçse de değişmeyen merkezi Çankaya’nın göbeğinde, İmrahor Vadisi cephesiyle tertemiz havada bir yaşam sunan Nefis Çankaya Evleri, bu yıl sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor.

Özel lokasyonu, yatay ve dikey bloklardan oluşan mimarisi ve özellikle kent merkezinde Ankaralılar’ın en çok ilgi gösterdiği konut projelerinin başında gelen Nefis Çankaya Evleri’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projeyi hayata geçiren YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, yüzde 85’i sahiplerini bulan projede sınırlı sayıda konut kaldığını anımsatarak, teslim tarihinin yaklaşmasının da konut almak isteyenlere cazip geldiğini kaydetti.

Nefis Çankaya Evleri’nin gördüğü ilgi üzerine başlattıkları kampanyanın da kısa bir süre daha devam edeceğinin altını çizen Osman Cem Çankaya, şöyle devam etti:

“Temiz havayla buluşturan İmrahor Vadisi cephesinden, kolay ulaşım sağlanan seçkin lokasyonuna; herkesin kendine uygun evi bulabileceği konut çeşitliliğinden, inşaattaki YP kalitesine kadar çok sayıda detay, Nefis Çankaya Evleri’ni ön plana çıkardı. Bu ilgiye karşılık vermek için başlattığımız kampanyamızı sınırlı sayıdaki konutlarımız için bir süre daha devam ettirme kararı aldık. Nefis bir yaşama adım atmak isteyenler peşinatsız 36 ay, yüzde 0 faiz; 60 ay, yüzde 0,39 faiz ya da 120 ay, yüzde 0,59 faizle ev sahibi olabiliyor. Nefis Çankaya Evleri’ndeki son fırsatları kaçırmak istemeyenleri muhteşem İmrahor Vadisi manzaralı satış ofisimize bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum