Nest Çamdibi’nde Yaşam Haziranda Başlıyor

Nest Çamdibi’nde Yaşam Haziranda Başlıyor

Nestyap İnşaat tarafından Bornova Çamdibi’nde hayata geçirilen Nest Çamdibi projesinde tapu teslimleri haziranda gerçekleşecek. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Bornova Çamdibi mahallesinde Kamil Tunca Caddesi üzerinde bulunan Nest Çamdibi 4 bin 253 metrekare arsa üzerine bitişik nizam 14 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede 170 daire ve 7 mağaza yer alıyor.

Projede 1+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2+1 dairelerin bulunmadığı projede alternatif olarak açık mutfak 3+1 daireler yer aldı. 3+1 dairelerin brüt metrekareleri 137 ile 190 arasında değiyor, 1+1 daireler ise brüt 82 ile 88 metrekare arasında. 8. Kattan itibaren körfez manzarası görülüyor.

13 bin metrekarelik alan kapalı otopark olarak ayrıldı. 3 katlı kapalı otoparkta her daireye 2 araçlık kapalı otopark düşüyor (3+1 daireler için).

1+1 dairelerin tamamının satıldığı Nest Çamdibi’nde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin TL ile 640 bin TL arasında değişiyor. Sadece 18 satılık daire kaldı. Daire almak isteyen yatırımcılar yüzde 80’e kadar kredi kullanabiliyor. Projede daire teslimleri 1 ay içerisinde yapılacak.

METRO, OTOBÜS DURAĞI VE 35 METRELİK BULVAR GELİYOR

Kamil Tunca Caddesi üzerinde konumlanan proje alanının bir kısmı otobüs durağı yapılması için belediyeye terk edildi. Ayrıca ulaştırma bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Halkapınar – Otogar metro hattı projesinin kartal durağı da projenin tam önünde olacak. Kamil Tunca caddesinin toplam 6 şeritli 35 metrekarelik bulvara dönüştürülmesi projesinin hayata geçirilmesiyle Nest Çamdibi hem ulaşım imkanları hem de toplu taşıma kolaylığı açısından kusursuz bir lokasyona sahip olacak.

ÇAMDİBİ’NE YENİ BİR VİZYON KATTIK

Nest Çamdibi projesinin İzmir’in en değerli lokasyonlarından birinde yer aldığını söyleyen Nestyap İnşaat yönetim kurulu başkanı Okan Koç, “Bu bölge kentsel yenileme alanı içerisinde yer alıyor.  Bu bölgede emsal bir projeyiz. Arsa payını çok yüksek tutmadık. Çamdibi’ne yeni bir vizyon kattık. Bizden sonra buradaki arsalar değerlendi. Lansman fiyatıyla daire alanlar yüzde 30’dan fazla kazanç sağladı. Kentsel yenileme çalışmalarının tamamlanması, metro hattı, Kamil Tunca caddesinin genişletilmesi vb. projelerle bu bölge çok daha yaşanabilir bir bölge olacak. Projemizin değeri de kat kat artacak. Yatırımcılar için şehir merkezinde çok iyi bir yatırım fırsatı. Bu bölgede daha büyük projelerimiz olacak. Bu projelerle ilgili planlama aşamasındayız. Önümüzdeki süreçte bu projeleri de açıklayacağı” dedi.

ESKİ DAİRENİ GETİR, YENİ DAİREYİ GÖTÜR

Nestyap İnşaat eski müşterilerine yeni projelerinde büyük bir kolaylık sağlıyor. Nestyap’ın önceki projelerinden daire alan bir kişinin yeni projede daire alırken eski dairesini firma olarak satın aldıklarını belirten Okan Koç, “Eski müşterilerimiz daha büyük bir evde oturmak için bizim yeni projemizden ev almak istediklerinde eski projedeki evini biz satın alıp müşteriyi satış sıkıntısından kurtarıyoruz. Evi sattığımız fiyatıyla değil o günkü değeriyle alıyoruz. Örneğin Menemen projemizde 2+1 dairede oturan bir müşteri Çamdibi’nde 3+1 daire almak istediğinde Menemen’deki evini bize satıp yeni dairesini alabiliyor. Müşterilemiz bu uygulamamızdan oldukça memnun. Çamdibi projemizde bu şekilde satışlar yaptık” ifadelerini kullandı

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Her daireye 2 araçlık kapalı otopark (3+1 daireler için. 1+1 dairelere 1 araçlık otopark düşüyor)

Fitness salonu

Toplantı Salonu

Oyun salonu

Süs terası

7/24 güvenlik ve kamera kaydı

Hidrofor

Lobi

Yönetim odası

Görüntülü interkom

3 Ankastre seti (Ocak, Fırın, Aspilatör)

Merkezi sistem payölçerli doğalgaz

Merkezi uydu yayını

Özel tasarım iç kapılar

Oda, salon ve mutfak merkezi sistem inverter klima

 

Nest Çamdibi İletişim Bilgileri

Adres: Kamil Tunca caddesi No:170 Çamdibi - Bornova

Telefon: 0530 108 86 48

Web Adresi: www.nestyap.com

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.