Ödemiş'te TOKİ'ye Yer Tahsisi İçin İmzalar Atıldı

Ödemiş'te TOKİ'ye Yer Tahsisi İçin İmzalar Atıldı

Ödemiş Belediyesi ilçede TOKİ ile yapılacak konutların yer tahsisi için mülk sahipleriyle ilk imzaları atmaya başladı. TOKİ işbirliği ile Ahrandı eteklerinin batı kısmında konutlar yapılacak.

A+A-

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut  Badem,  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile ilçede yapılması planlanan konutlar için göreve geldiği günden bu yana çalışmalar yaparak, girişimlerde bulunmaktadır.  TOKİ tarafından yapılan incelemede Ahrandı eteklerinin batı kısmında yer alan 226.494 m² alanda konut yapılmasına karar verildi.  Yapılması planlanan konutların 60 bin metrekaresi hazine arazisi, 165.494 metrekaresi özel mülke ait olmasından dolayı, mülk sahipleriyle anlaşmalar yapılmaya başlandı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “TOKİ işbirliği ile ilçemizde  konutlar yapılması için çalışmalarımız uzun zamandır devam ediyor. 2016 yılında TOKİ tarafından belirlenen Ahrandı eteklerinin batı kısmındaki alanda jeolojik etüt çalışmaları yapılarak hali hazır haritaları hazırlandı. Toplu konut alanı içinde bulunan 18 mülk sahibiyle görüşmelerimiz sonucunda imzaları atmaya başladık. Yer tahsisinin tamamlanmasından sonra TOKİ tarafından yapılan planlamaya göre konutlar yapılmaya başlanacaktır. Kentimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.