ONAG Yaşam Evleri Yatırımcısına Yüzde 50 Kazandırdı!

ONAG Yaşam Evleri Yatırımcısına Yüzde 50 Kazandırdı!

ONAG Yapı imzasıyla Bornova Çamdibi’nde hayata geçirilen 96 konutluk ONAG Yaşam Evleri Projesi’nin satışları tamamlandı. ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, Projeden lansman fiyatlarıyla konut alan yatırımcıların yüzde 50 kazanç sağladığını

A+A-

ONAG Yapı’nın Çamdibi’nde 2600 metrekare arsa üzerine 2 blok olarak inşa ettiği 96 dairenin tamamı sahiplerini buldu. Projedeki son dairelerin satışı şubat ayı içerisinde gerçekleşti.

ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, projeden ev alanlara hayırlı olsun dileklerini iletirken ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Gültekin, “Bornova’nın en hızlı gelişen bölgesi olan Çamdibi’nde 2 blok olarak hayata geçirdiğimiz projemizde müşterilerimize konforlu bir yaşam sunduk. Projemizde hayatı kolaylaştıracak tüm detayları düşündük. Projemizde, Fitness salonundan, Sauna, çocuk oyun parkı, teras bahçesi ve peyzaj alanlarına kadar birçok seçenek bulunuyor.  Bina 7/24 özel güvenlik tarafından korunuyor. Her dairemize bir kapalı otopark ayırdık. Projemiz; çevreyoluna, ulaşım araçlarına AVM, hastane ve eğitim kurumlarına yakın mesafede kusursuz bir lokasyona sahip. Yatırım bölgesi olduğundan dolayı gayrimenkul değeri sürekli artıyor. Buradan daire alan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Projemize ilgi gösteren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YATIRIMCI YÜZDE 50 KAZANDI

İzmir’in en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Bornova Çamdibi’nde hayata geçirilen projenin yatırımcısına büyük kazanç sağladığını ifade eden Gültekin, “Projemizden lansman fiyatlarıyla daire satın alan yatırımcı 2017 yılı itibariyle yüzde 50 kazanç sağlamış oldu. Gayrimenkul güvenilir bir yatırım limanı. Bizde yatırım değeri yüksek bölgelerde, yatırımcısına kazandıracak projeler hayata geçiriyoruz. Çamdibi projemiz hem oturmak, hem de yatırım yapmak için ideal bir proje oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum