Ondörtüç Pendik Projesinin Örnek Dairesi

Ondörtüç Pendik Projesinin Örnek Dairesi

İnsay Yapı projelerinden, Ondörtüç Pendik konutlarında örnek daireler alıcıların beğenisine sunuluyor.

A+A-

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ondörtüç Pendik'te 3+1 konutları için, örnek daire hazırlandı. Çekirdek bir aile için ideal yaşam alanı sağlayan 3+1 tip daireler için tasarlanan örnek daire, ziyaretçilerine yeni evlerinde yerleşim fikri verecek mimari çözümler de sunuyor.

2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Ondörtüç Pendik'te kaba inşaat biterken, ince detay işlere geçildi. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik, 242 konut ve 22 ticari birimden oluşuyor. Ondörtüç Pendik'te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 232 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 305 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 450 bin TL'den alıcı buluyor.

Pendik'in merkezinde yer alan Ondörtüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne üç dakika mesafede yer alan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.