Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın İhalesi Yapıldı!

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın İhalesi Yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

A+A-

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çaybaşı'nda hayata geçireceği modern kent meydanının ihalesi gerçekleşti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada meydanla ilgili çalışmaların yer tesliminden itibaren 120 günde tamamlanacağını müjdeleyerek, “Seçim döneminde, 19 ilçemize sözünü verdiğimiz meydan projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çaybaşı ilçemizde de yapmayı planladığımız modern kent meydanının ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah 120 günde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızı kent meydanı ve sosyal alana kavuşturacağız” diye konuştu.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada “Çaybaşı Kent Meydanımızın toplam proje alanı 5 bin 375 m2 olacak. Bu kapsamda, alanın kot sorununu çözmek için istinat duvarı ve üzerine de ferforje korkuluk yapmayı planlıyoruz. Duvarın üst kotunda bulunan türbeyi projesine göre yenileyerek o kısma 3 adet kamelya yerleştireceğiz. Meydanda uygun yerlere ahşap saksılı oturma birimleri ve aydınlatma elemanları gibi peyzaj donatı elemanları yerleştirip, sert zemini baskı beton olarak yapacağız.  Meydanın hemen yanında bulunan okul bahçesine de tek pota basketbol sahası ve Atatürk büstü yerleştirerek bahçenin meydanla bütünleşmesini sağlayacağız” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.