Park Adana AVM 24 Şubat'ta Açılıyor!

Park Adana AVM 24 Şubat'ta Açılıyor!

Park Adana’nın 24 Şubat’ta açılacağını açıklayan MT Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tekin Taylancı, “Adanalılara yeni bir alışveriş merkezinden öte yeni bir yaşam alanı sunuyoruz” dedi.

A+A-

Adana'nın çehresini değiştirecek projeler arasında gösterilen Park  Adana  Alışveriş Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 24 Şubat'ta açılacak Park Adana, alışveriş kültürüne yeni bir boyut kazandırma konusunda iddialı. Özellikle çocuklar ve kadınlara ayrı bir önem veren Park Adana, 5 bin metrekarelik bir çocuk eğlence merkezi kuruyor. On bin metrekarelik peyzaj alanındaki multimedya gösteri havuzu da bölgenin ilkleri arasında yer alıyor.

"AVM'DEN DAHA FAZLASI"

Adanalılara yeni bir alışveriş merkezinden öte yepyeni bir yaşam alanı sunacaklarını vurgulayan MT Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tekin Taylancı, ziyaretçilerin günün her saatinde aileleriyle birlikte rahatlıkla ulaşabilecekleri, keyifli zaman geçirebilecekleri yeni bir yaklaşım oluşturacaklarını açıkladı. Park Adana'nın tüm Adanalıların alışveriş yaparken kaliteli zaman geçirebilecekleri bir sosyal yaşam alanı olduğunu bildiren Taylancı, "Yani sadece bir AVM değil çok daha fazlasını sunmayı amaçladık, ziyaretçilerimizin ferah bir ortamda zaman geçirebileceği bir alan oluşturduk" dedi.

ULAŞIM KOLAYLIĞI

Şehrin en kuzeyinden 9 dakikada, en güneyinden ise 7 dakikada Park Adana'ya ulaşılabileceğini kaydeden Taylancı, Park Adana AVM'nin yer aldığı lokasyonun benzersiz avantajları olduğunu vurguladı. Alışveriş merkezinin tren garı ve otogar noktalarına 5 dakikalık bir mesafede bulunduğunu, Park Adana'ya Valilik ve Seyhan Belediyesi aksındaki metro istasyonlarından toplu ulaşım araçlarıyla veya yürüyerek rahatlıkla ulaşılabildiğini belirtti. Tekin Taylancı ayrıca Uluslararası Adana Havaalanı ile de çok yakın bir mesafede bulunduklarını, yalnızca 3 dakikalık bir sürede erişim sağlanabildiğini, bu özelliğiyle de Adana'ya gelecek yerli ve yabancı misafirler için de önemli bir destinasyon oluşacağının altını çizerek, "havaalanına ve metro istasyonlarına da ring seferleri koyarak şehrimizdeki turizmin gelişmesi için de çalışmalarımız olacak" şeklinde konuştu. Alışveriş merkezinde Çukurova bölgesinde ilk kez uygulanacak multimedya özellikli gösteri havuzunu 1,5 milyon Euro'uk bir yatırımla Adana'ya kazandırdıklarını ifade eden Tekin Taylancı, "Ziyaretçilerimiz, müzik eşliğinde göz kamaştıran su, ışık, ve ateşle dans eden havuz gösterilerini gün boyu izleyebilecekler. Park Adana Çukurova Bölgesi için de ilkleri bünyesinde sunan bu farklı özellikleriyle de yalnızca Adanalılara değil, tüm bölgeye de hitap edebilecek yeni bir yaşam alanı sunuyor."

RAKAMLARLA PARK ADANA

Kiralanabilir alan: 60.000 metrekare

Mağaza sayısı: 230

Yatırım maliyeti: 130 Milyon Euro

İstihdam Sayısı: 2.000

Kapalı otopark: 2.000 Araç

Açık otopark: 1.000 Araç 5.000 metrekare çocuk eğlence merkezi

Geniş ve ferah mimari yapı içerisinde günışığı tüm katlara ulaşabiliyor. Multimedya şov havuzu, ücretsiz çocuk oyun alanları, 10.000 m2 peyzaj sahası, 12 salonlu sinema kompleksi de alışveriş merkezinin sosyo kültürel özelliklerinden bazılarını oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.