Park Adana AVM Açıldı!

Park Adana AVM Açıldı!

MT Gayrimenkul tarafından Adana'da 130 milyon Euro yatırım değeriyle hayata geçirilen Park Adana AVM hizmete açıldı.

A+A-

Adana'da MT Gayrimenkul tarafından 130 milyon Euro yatırımla hayata geçirilen Park Adana Alışveriş ve Yaşam Merkezi, törenle açıldı.

Merkez Seyhan İlçesi, D-400 Karayolu üzerinde trafik kavşağında bulunan alışveriş merkezinin açılış törenine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan belediye başkanları ile oda, borsa, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda kişi katıldı. Törende ilk olarak Park Adana Alışveriş ve Yaşam Merkezi tanıtıldı. Katılımcılara seslenen MT Gayrimenkul Koordinatörü Tekin Taylancı "130 milyon Euro yatırımla hayata geçirdiğimiz merkezde 2 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayacak, ekonomiye katkı sunacağız" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş yaptıkları konuşmalarda yatırımcılara teşekkür etti. Daha sonra protokol üyeleri kurdele kesip alışveriş merkezini gezdi.

LUNAPARK DA VAR

Çok sayıda markayı çatısı altında buluşturan Park Adana Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde şov havuzu, doğal şelaleler, tematik eğlence merkezi, 12 salonlu sinema, macera parkuru, peyzaj çocuk oyun alanları yer alıyor. Park Adana'da 'Happy Land' markasıyla büyük bir lunapark da bulunuyor. Tesiste ayrıca açık ve kapalı otaparklar yer alıyor.

Park Adana'ya ulaşım Havaalanı yolu üzerinden olduğu gibi doğudan gelenler Selahattin Çolak (Mustafa Kemal Paşa) Bulvarı, kuzeyden gelenler de Denizli Mahallesi'nden  bulvarlar ile sağlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.