Pursaklar Devlet Hastanesi Bu Yıl Açılacak

Pursaklar Devlet Hastanesi Bu Yıl Açılacak

Ankara'da hayata geçirilen Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 85’ini tamamladı. Hastanenin bu yıl hizmete girmesi bekleniyor.

A+A-

Yoğun bir çalışma içinde olan işçiler, Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 85’ini tamamladı. Hastanenin bu yıl hizmete girmesi bekleniyor.

Pursaklar’ın en büyük ihtiyacı olan 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.  3 bloktan oluşan hastane inşaatının yüzde 85'i tamamlandı.

 Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “İşçiler yaz kış demeden yoğun bir şekilde çalıştılar. Yüklenici firma ile sürekli irtibat halindeyiz. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Hastanemizin dış cephe kaplamaları devam ediyor. Hem ilçemizin hem de bölgemizin önemli ihtiyacına cevap verecek olan hastanemizin büyük kısmı kısmı tamamlandı. Rabbim kazasız belasız tamamlayıp hizmete açmayı nasip etsin” dedi.

Pursaklar Devlet Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz (K.B.B), dâhiliye, ortopedi, diyetisyen, kadın doğum, göz, genel cerrahi, cildiye, göğüs hastalıkları, nöroloji, kardiyoloji, psikiyatrı, 7 adet ameliyathane, 1 adet sezeryanhane, mescit, mutfak, yemekhane, çamaşırhane, laboratuvarlar, röntgen odaları gibi bütün bölümler yer alacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.