RE 360 Gayrimenkul Sektörünü Buluşturacak!

RE 360 Gayrimenkul Sektörünü Buluşturacak!

ALKAS tarafından 'gayrimenkul sektörünün büyük buluşması' RE 360'ın tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı, Alkas Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkas ile Alkas Genel Müdürü Yonca Aközer'in ev sahipliğinde Zorlu Center'da gerçekleşti..

A+A-

ALKAS tarafından 'gayrimenkul sektörünün büyük buluşması' RE 360'ın tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı, 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek.

Tanıtım toplantısı, Alkas Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkas ile Alkas Genel Müdürü Yonca Aközer'in ev sahipliğinde Zorlu Center'da düzenlendi. 

Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığını temsilen Dıs İlişkiler Daire Başkanı Dr. Cengiz Taylan Baykara, sektör ve sivil toplum kurulusu temsilcilerinin yanı sıra cok sayıda basın mensubu katıldı. 

5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan zirve hakkında bilgi veren Alkas Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkas 'RE360' ile oluşturulacak platformun yaratacağı ortak akıl ve sinerjiyle gayrimenkul sektörünün hem ulusal hem de uluslararası arenadaki katma değerinin daha da artacağına inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.