Regnum Sky Tower 'Sıfır KDV' Kampanyasında Son Gün 28 Şubat

Regnum Sky Tower 'Sıfır KDV' Kampanyasında Son Gün 28 Şubat

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı

A+A-

Sosyal yaşamı Regnum Sky Tower’da işle bütünleştirdiklerinin altını çizen OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, iş verimini artırarak ‘stressiz iş’in önünü açan yeni nesil kurguyla herkesin tanışması için başlattıkları KDV’siz fırsat kampanyasının da iş dünyasının büyük ilgisini çektiğini belirtti.

Bu ilgiye karşılık kampanyayı sınırlı sayıdaki ofisler için 28 Şubat’a kadar uzatma kararı aldıklarını ifade eden Pala, şunları söyledi:

“Ankara iş dünyasının daha önce görmediği hizmetlerle kurgulanan Regnum Sky Tower’da yüzde 18 KDV bizden kampanyası başlattık. Kampanyamız o kadar büyük ilgi gördü ki biz de son tarihi kışın sonuna kadar uzatmaya karar verdik. Regnum Sky Tower’daki KDV’siz fırsat 28 Şubat’a kadar devam edecek. Uzaltaş AŞ olarak Öztürkler Holding işbirliğiyle kurduğumuz OP Grup’un, Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle, Ankara iş dünyasının bir araya geldiği Mevlana Bulvarı’na paralel inşa ettiğimiz Regnum Sky Tower’da yerini almak isteyenleri 156 metre yükseklikteki satış ofisimize bekliyoruz. Kasım 2016 itibariyle mesainin başladığı Regnum Sky Tower, hemen tapu hemen teslim avantajıyla da öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.