Sakarya Taşburun ve Yongalık Köprüleri Açıldı!

Sakarya Taşburun ve Yongalık Köprüleri Açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı tamamlanan Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’yle ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama....

A+A-

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı tamamlanan Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’ne ilişkin açıklamalar yaptı. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli tüm ilçelerimizde hissedilmeye devam ediyor. Daha önce de birçok köprüyü hizmete almış, güvenli ve hızlı ulaşımı sağlamıştık. Şimdi de Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’ni kullanıma sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Köprüler hizmete girdi

Zeki Toçoğlu, “Taşburun’daki hemşerilerimiz mevcut köprünün çok dar ve yetersiz olduğunu ifade etmiş, bizden yeni bir köprü talebinde bulunmuşlardı. Aynı şekilde Yongalık ve Ballıkaya Mahallelerinde yaşayan hemşerilerimiz de bir köprü ihtiyaçları olduğunu ifade etmişlerdi. Bizde hemen harekete geçtik. Kısa bir süre içerisinde de köprülerimizi hizmete aldık. İnşallah hemşerilerimiz köprülerden en güzel şekilde istifade edeceklerdir. Şehrimizin dört bir yanına modern çağın gerekliliklerine uygun köprüler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.