Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı'nın Güzergahı Netleşti!

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı'nın Güzergahı Netleşti!

Hafif raylı sistemin üniversiteye çıkarılması için çalışmalara hız veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, üniversite hattının güzergahını inceledi.

A+A-

Üniversite öğrencilerine büyük müjde veren ve geçtiğimiz aylarda hafif raylı sistemin OMÜ'ye çıkacağını açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ile imzaladığı protokolün ardından ekibiyle birlikte anında işe koyuldu.

KAFAMIZA KOYDUK İŞE KOYULDUK

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ile raylı sistem üniversite hattı güzergahını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Raylı sistem Allah'ın izniyle üniversiteye çıkacak. Kafamıza koyduk ve işe koyulduk" dedi.

Proje kapsamında KYK yurduna kadar durakların olacağını belirten Başkan Yılmaz, "Öğrencilerimizin çağrılarına kulak verdik ve projemize başladık. Hafif raylı sistem artık Üniversitede, kampüs içinde bütün birimlere ulaşabilecek güzergaha sahip olacak. Allah'ın izniyle en kısa sürede bitirip hizmete açacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.