Sektör Temsilcileri İnşaat ve Konut Konferansı'nda Buluşacak!

Sektör Temsilcileri İnşaat ve Konut Konferansı'nda Buluşacak!

İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. 24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek konferans sektörün pek çok paydaşını buluşturacak.

A+A-

24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. Eventuum tarafından düzenlenen ve 5. yılında tekrar kapılarını açan organizasyonun önceki yılında 251  firmanın katılımı ile rekor kırılmıştı.

İnşaat ve Konut Konferansı sektörün pek çok paydaşını buluştururken, organizasyona katılanlar fikir alışverişinde bulunabilecek. Konferansın katılımcıları arasında, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce, İnder ve Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, NEF İcra Kurulu Üyesi ve IntusCapital Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kozlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, Mimar ve Mühendisler Grubu Denetleme Kurulu Başkanı Kadem Ekşi, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Yiğit İDK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit ve ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil ile EYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güngör yer alıyor.

 

Finansman ve yatırım ekosisteminin iyileştirilmesi, kontrol edilemeyen riskler karşısında kriz yönetimi, güçlü-zayıf yönler, fırsatlar- tehditler analizleri, inşaat sektöründe değişim-dönüşüm, pazar büyüklüğü ile şehirleşme arasındaki sert rekabet, merhametli ve marka şehirler, global iklim hareketi ve rekabet koşulları ve benzeri pek çok konu masaya yatırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.