Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı 2017 Gerçekleşti!

Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı 2017 Gerçekleşti!

SMD’ler Çalıştayı 2017, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşti.

A+A-

SMD’ler Çalıştayı 2017, Kalebodur’un ev sahipliğinde İstanbul’da yapıldı. Türk Serbest Mimarlar Derneği, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin buluştuğu 2017 Çalıştayı’nda; mimarlık dünyasının deneyimli isimleri, Türkiye'de mimarlık sorunlarını masaya yatırarak yeni kararlar aldı.

Kalebodur sponsorluğunda, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşen Çalıştay’da; ‘İş Yapma Koşullarının Düzenlenmesi’, ‘Yurtdışı İşler’, ‘Mevzuat Sorunları’, ‘SMD Ortak Çalışmaları’ ve ‘SMD’lerin Geleceği’ konuları ele alındı. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği Başkanlarının konuşma yaptığı toplantılarda; mimarlıkla ilgili sorunlar tartışılıp çözüm önerilerinin sunuldu ve yeni bir yol haritası çıkarıldı. 5 ayrı çalışma grubunun oluşturulduğu ve birçok yeni kararın alındığı toplantı sonuçlarının, her grubun moderatörü tarafından düzenlenerek, dernek üyeleri ile paylaşılması kararlaştırıldı.

Son bir yılın de değerlendirildiği SMD’ler Çalıştayı 2017’yi, ayrıca tasarım ve mimarlık dergilerinin temsilcileri de izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.