Sheraton, Dilovası'na Geliyor!

Sheraton, Dilovası'na Geliyor!

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Er şirketler Grubu'nun turizm alanında yatırımlar yapan iştiraki olan Er Yatırım tarafından Dilovası'na iş oteli yapılıyor.

A+A-

Four Points  oteller zincirini Franchising olarak alan firma yurt çapında kuracağı zincirlerin halkasına Dilovası ’nı da ekledi. Dilovası OSB içerisinde yapılacak olan ve bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan otelin yapımında çok sayıda bölge insanına da iş istihdamı sağlayacak. Gebze- Orhangazi -İzmir (İzmit Körfez ve Bağlantı yolları dahil) otoyolu İşi’nin 4.etap revizyon imar planı kapsamında yer alan  Four Points by Sheraton Gebze, iş seyahatinin bütün gerekleri düşünülerek dört dörtlük bir iş oteli konseptiyle misafirlerine hizmet verecek. Sanayi bölgesinin tam kalbinde yer almasının yanı sıra Bilişim Vadisi’ne çok yakın, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Körfez Köprüsü’ne yakınlığı ve karayolu bağlantılarıyla kolay ulaşım sağlanan bir noktada konumlandırmakta.  50 milyon Türk lirasına mal olacak otelin brüt alanı 13 bin  metrekare, inşaat alanı 12,8 bin metrekare alana, emsale dahil alan ise 4,9 bin metrekare alana sahip.  9 Kat planlanan otel, 159 odadan oluşacak. Otelde, 7 toplantı salonu, 1 restaurant, 1 bar olarak tasarlandı.

MODERN VE KULLANIŞLI KONAKLAMA 

Otelin Zemin katında resepsiyon, restaurant, dükkanlar, teknik alan 1.Bodrum katında, fuaye, çok amaçlı salon, konferans salonu, teknik alan, 2.Bodrum katında ; güvenlik, yönetim bölümü ve idari ofisler, sığınak, havuz , sauna ve  fitnesss, yangın ve kullanma suyu depoları ile otopark yer alacak.1-6 katlarda her katta 15 oda ve kat bahçesi, 7-9 normal katlarda her katta 11 oda ve kat bahçesi olacak şekilde planlandı. Suit, standart ve engelli oda seçenekleri bulunacak olan Four Points by Sheraton Gebze Hotel’de, uzun dönem konaklamaya müsait, balkonlu, 45 metrekare, içerisinde kendi oturma alanı ve mutfağı bulunan odalar bölgenin özellikle sanayi bölgesi olması sebebi ile  beyaz yakalı kesimine hitap edecek şekilde dizayn edilecek. Bütün odalardaki yataklar uzun dönem konaklama, en sağlıklı ve en konforlu olacak şekilde dizayn edildi. Four Points by Sheraton Gebze, hızlı check-in/check-out imkanıyla, en kaliteli ve kesintisiz internet erişimiyle, lezzetli sabah kahvaltılarıyla ve iş seyahatindeki diğer bütün ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlandı. Er Group’un kendi arazisi üzerinde yapımına başladığı proje  2018 yılında hizmete geçecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.