Şık ve sade evler için dekorasyon Önerileri!

Şık ve sade evler için dekorasyon Önerileri!

İşte 2017 ev dekorasyon fikirleri ve trendleri...

A+A-

Ev dekorasyonu şık olduğu kadar konforlu ve ferah da olmalı. Eski zamanların devasa salon takımları, abartalı objeleri, boydan boya halıları, iç karartan duvar renkleri artık yerini daha sade ve minimalist bir dekorasyona bıraktı! 2016 dekorasyonu artık daha az eşyayla daha şık ve konforlu alanlar yaratmanın gerekliliğini gösterdi. Peki 2017 dekorasyon fikirleri bize ne tavsiye ediyor? 2017 ev dekorasyon fikirleri de minimalist mi olacak yoksa dekorasyonda şatafatlı günlere dönüş mü yaşanacak? İşte 2017 ev dekorasyon fikirleri ve trendleri

2017 ev dekorasyon fikirleri.1.2

Salon dekorasyonu trendleri

2016 ev dekorasyon modası sadelik ve minimalizmden yana oldu ve bu trend 2017 ev dekorasyon fikirleri için de geçerli olacak gibi… Evin en önemli mekanlarından biri salon, en çok da vakit geçirilen alanlardır. Bu sebeple salon dekorasyonunun şık olması kadar konforlu olması da önemlidir. Eğer salonunuzu 2017 modasına uygun dekore etmek istiyorsanız tavsiyelerimize göz atın…

• Ev dekorasyonuna öncelikle en çok vakit geçirdiğimiz salondan başlamak gerekir! Salon mobilyasındaki minimalist trend 2017’de de devam edecek gibi. Eski salon takımlarında yer alan devasa ve gereksiz vitrinlere 2017’de artık yer yok! Bunun yerine salonu daha ferah ve trend gösterecek olan dikdörtgen masalar, tv üniteleri ve estetik konsollar salonda yerini alacak

 
 
• Ve olmazsa olmazımız ahşaplar! 2017, mobilyada ahşabın yılı olacağını şimdiden işaret ediyor. Koyu ve orta açıklıktaki ahşap konsollar, kapaklarında ve masalarda koyu renk camlarla birleşiyor. Özellikle koyu ahşap ve siyah cam ikilisi şüphesiz en çok öne çıkan trend olacak. Son derece modern ve elit bir görünüm için salonunuzda ahşap salon takımları olmasına özen gösterin.
 
• Bu sade ama çarpıcı dekorasyonunuzu açık tonlardaki duvar renkleriyle tamamlayabilirsiniz.Bunun dışında gri ve füme tonları da 2017 duvar renkleri modasında öne çıkan renkler durumunda.

2017 ev dekorasyon fikirleri1.3

2017 yatak odası dekorasyonu trendleri

• Günün tüm yorgunluğunu giderdiğimiz yatak odasında dekorasyonu için iki anahtar kelime var; huzur ve ferahlık! Yatak odanızda ne kadar çok açık renk eşyalar kullanır ve az mobilya kulanırsanız o kadar ferah bir yaşam alanı oluşturmuş olursunuz kendinize.

• Örneğin parkeleriniz laminat ise tek ve küçük bir parça halı yeterli olacaktır. Halılarınızın antibakteriyel olmasına dikkat edin elbette. Halıların üzerlerinde tuttukları mikrop ve maytlar solunum yoluyla tüm gece bedenimize girmektedir.

 
• Tüllerde pembe, lila ve mavi tonlara gidebilirsiniz. Özellikle yatak odasında pembe renk kullanımının ortama fazlasıyla pozitif enerji yüklediği belirtiliyor. Tülünüzde, yatak örtünüzde ya da aksesuarlarınızda pembeye az da olsa yer vermenizi öneririz.
 
• Yatak başları da eski trendlerden olan tahtadan değil, daha yumuşak, içi dolgulu kaplamalar moda durumda.
• Sezonun mobilya renkleri ise ahşap, krem, koyu gri ve füme.

Duvar renkleri nasıl olacak?
• Duvarlar her zaman olduğu gibi ferah ve sade.

• Krem, kum beji, taş rengi gibi renkler 2016’da olduğu gibi 2017’de de yine trend renkler olacak.
• Ayrıca gri, füme, mavi ve krem renklerinin kombinasyonları da ön planda olacak. Örneğin mavi rengi açık krem rengiyle kombine edebilirsiniz.

Koltuk takımları 2017’de de renkli ve desenli!

• 2017’de de koltuk takımları bu yıl olduğu gibi oldukça renkli ve desenli! Birbiriyle uyum içindeki pastel renkler, çiçek desenleriyle buluşuyor.

• Özellikle berjerlerin kanepelerle kontrast renkler içinde olması oturma gruplarını şık ve daha modern kılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.