Swissotel Resort Bodrum HilI Haziran 2018'de Açılacak!

Swissotel Resort Bodrum HilI Haziran 2018'de Açılacak!

Toplam 106 odası bulunan Swissotel Resort Bodrum HilI, Haziran 2018'de açılacak. Proje 100 milyon euro yatırım bedeline sahip.

A+A-

Yurtiçi ve yurtdışı iş toplantılarınız sıkıcı hale mi gelmeye başladı? O halde temposu yüksek iş hayatınızı yeni açılan konforlu iş otelleri ile renklendirebilirsiniz. İş toplantıları için yapılan seyahatlerde konuklarına daha çekici hizmetler sunmak için çoğu uluslararası otel markası yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Oteller, geniş toplantı salonlarının yanı sıra masaj salonları, buhar odaları, farklı damak tarzındaki restoranları, atmosferi, havalimanına yakınlığı gibi pek çok özelliğiyle dikkat çekiyor. Yatırımlar içerisinde Swissotel’in Bodrum’da gerçekleştirdiği 100 milyon euro’luk Swissotel Resort Bodrum Hill, İstanbul’daki ilk otelini açacak olan Fairmont, 40 yeni otel hedefiyle Dedeman ve 120 milyon dolarlık yatırımla tropik atmosfer sunacak Elite World Europe Hotel gibi önemli markaların isimleri yer alıyor. İşte, iş oteli konseptine uygun tesislerden sizin için seçtiklerimiz...

100 milyon euro yatırım ile hayata geçirilen Swissotel Resort Bodrum HilI, Haziran 2018'de açılacak.

1. Elite World Europe Hotel

Tropik atmosfer 

Elite World zincirinin en büyük tesisi olan Elite VVorld Europe Hotel, 120 milyon dolarlık yatırımla Şubat 2017'de hizmete açılıyor. istanBul Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda, bir kongre oteli olarak kurgulanan tesiste 2 bin 500 kişi kapasiteli sekiz toplantı salonu yer alıyor. Tesis, 581 süit 401 oda, 925 ve 995 metrekare büyüklükteki iki balo salonu, son teknoloji ile donatılan fitness çenter, kapalı havuz, sauna, buhar banyosu ve OsmanlI hamamı ile hizmet veriyor, Ayrıca geniş bahçesi ve açık havuzu geniş katılımlı organizasyonlar için ideal. Otelin iç avlusunda farklı kuş türlerinin yaşayacağı botanik bahçesi ise misafirlere tropik bir ortam sunacak. Elite VVorld Europe Hotel, İstanbul Atatürk Havalimanı'na beş, CNR Expo, IDTM ve TLİYAP Fuar&Kongre merkezlerine 12 dakika uzaklıkta yer alıyor.

2. Four Points by Sheraton İzmir

Körfez manzaralı adalar 

Geçtiğimiz yıl 12,2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri haline gelen Marriott International&Starvvood Grubu, Türkiye'de Er Yatırımla birlikte beş yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor. Otellerden ilki olan Four Points by Sheraton İzmir, 2017'nin mart avında İzmir'de hizmete girecek. Four Points by Sheraton İzmir, 8 bin metrekare alana, 110 odaya ve beş toplantı salonuna sahip. Yüksek teknolojisi ve konforuyla bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulacak pek çok detay düşünülerek tasarlanan otel, Bayraklı'da konumlanıyor. Tesiste, süit ve standart odaların yanı sıra engelliler için özel odalar bulunacak, Odalardaki geniş teraslardan körfez manzarası seyretmek mümkün. Otel havalimanına 30 dakika uzaklıkta. 

3. Fairmont Quasar İstanbul

İstanbul'a yeni soluk 

70'in üzerindeki otelinde, 100 yılı aşkındır misafirlerine hizmet veren otel zinciri Fairmont, Türkiye'deki ilk otelini ocak ayında İstanbul Mecidiyeköy'de açtı. Fairmont Quasar İstanbul, 251 süit, 209 lüks odaya ve 64 Fairmont Rezidans'a sahip. Misafirler geniş süitlerin balkonlarından tarihi yarımada. Prens Adaları, Boğaz ve Marmara Denizi ile Haliç manzarasını seyredebiliyor. Otel, istendiğinde birleştirilebilen farklı büyüklükteki 11 toplantı odası ve kokteyl düzeninde 600, yemek düzeninde 450 kişi alabilen Luna Balo Salonu ile çeşitli etkinliklere evsahipliği yapmaya hazır. Otel sekiz terapi odası ve bir VIP odasıyla 2 bin metrekarelik alana yayılıyor. Şehir trafiğinden kaçmak ve zamanı etkin kullanmak isteyen misafirler için, otelin helikopter pisti ise büyük kolaylık sağlıyor.

4. Hilton Garden Inn Sivas

Sivas misafirlerini bekliyor 

148 odaya sahip Hilton Garden Inn Sivas, dünya çapında faaliyet gösteren 700'den fazla Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı. PrimeMalI AVM'ye yakın konumdaki Hilton Garden Inn Sivas, havaalanına 20 dakikalık mesafede bulunuyor, iş sebebiyle seyahat edenler için ideal bir seçenek olan otelde 550 metrekareye yayılan geniş bir toplantı alanı, balo salonu ve günışığı alan toplantı odaları bulunuyor. Hilton Garden Inn Sivas'ın konukları 24 saat açık iş merkezi ve spor salonundan yararlanabiliyor. Garden Grille and Bar sipariş üzerine hazırlanan kahvaltı ve akşam yemeği, dünya mutfağı ve yerel lezzetlerden oluşan geniş bir seçki ve akşam oda servisi hizmeti veriyor. 24 saat açık Pavilion Pantry'de ise tatlı çeşitlerinden soğuk içeceklere kadar pek çok atıştırmalık bulunuyor. 

5. Swissotel Resort Bodrum Hill

Enerji Bodrum'da tazeleniyor 

Swissotel Resort Bodrum Hill, Bodrum'u Svvissotel'in hizmetiyle deneyimleme imkanı sunuyor. Konumu itibariyle iş toplantılarını tatille birleştirmek isteyenler için iyi bir seçenek. Bir Bodrum geleneği olarak iki katil inşa edilecek otelin manzaralı odalarında iç tasarımda konforlu çözümler yaratılmış. Swissotel Resort Bodrum Hill 106 odası, Pûrovel Spa & Sport masajları ve açık-kapalı havuzları ile enerji tazelemek isteyenler için iyi bir alternatif. Otelin restoran ve barlarından panoramik olarak Bodrum manzarası seyredilebiliyor. Svvissotel Resort Bodrum Hill, Svvissotel tarafından yaratılan bir konsept ve Alpler'den İham alan ve doğal canlılığın dört îşamasını yansıtan minimalist ve nodern tarzda bir tasarıma sahip, 00 milyon euro'luk yatırım ile ışa edilen otelin açılış tarihi ise Haziran 2018.

YURTDIŞINDAN ÜÇ SEÇENEK

6. Songbei Shangri-La

Sanghua Nehri kıyısında

Shangri-La Hotels and Resorts bünyesinde bulunan Çin-Harbin'deki 344 odalı yeni tesis, Songhua Nehri'nin kuzey kıyısında yer alıyor. Kapalı spor salonu ve yüzme havuzu, jakuzi, buhar odaları oteldeki olanaklardan, Havaalanına 40 dakika mesafede bulunan otel, Sibirya kaplan parkı ve Harbin büyük tiyatrosu gibi turistik bölgelere de yakın, Shangri-La Hotels and Resorts'un 2017 yılında başka yeni otel projeleri de bulunuyor. Yılın ilk çeyreğinde açılan Hotel Jen Beijing, Pekin'in ticaret bölgesinin kalbinde yer alıyor, 2017’nin ikinci çeyreğinde açılması planlanan Kerry Hotel ise Shangri-La'nın Hong Kong'daki dördüncü oteli olacak.

7. Mövenpick Hotel Colombo

Sri Lanka'nın merkezinde 

Merkez ofisi orta İsviçre'de bulunan Mövenpick Hotels & Resorts'un 2017 yılının ilk çeyreğinde açmayı planladığı yeni oteli Mövenpick Hotel Colombo, Sri Lanka'nın ticari ve kültürel merkezinde yer alıyor. 24 katlı otelde 219 oda ve üç farklı temada restoran mevcut. Fitness merkezi, jakuzi, çatı bar ve sonsuzluk havuzu da dikkat çeken detaylar arasında. Beş yıldızlı otel, Colombo şehri ulusal müzesinin yakınında yer alıyor. Mövenpick grubu bu yıl Colombo dışında birçok yerde yeni oteller açmayı planlıyor. Bunların bazıları şöyle: Mövenpick Resort & Spa Jimbaran [Endonezya], Mövenpick Hotel & Residences Nairobi [Kenya], Mövenpick Hotel Phaka [Bangladeş], Mövenpick Resort Khao Yai [Tayland].

8. Umman'da yeni otel

Sundus Rotana 

Rotana, 2017 yılında 16 yeni otel açmayı ve 2020 yılına kadar 100 otele ulaşmayı hedefliyor. 2017'nin üçüncü çeyreğinde açılması beklenen Umman'daki otel Sundus Rotana, Muscat Havaalanı'na yakın bir konumda yer alıyor ve Umman'da açılacak ilk Rotana oteli. Otel altı toplantı salonu, 215 oda, fitness klübü, buhar odası ve açık yüzme havuzu gibi özellikleriyle hizmet vermeye hazırlanıyor. Rotana'nın 2017'de açmayı planladığı otellerden bazıları ise şöyle: Erbil Arjaan by Rotana [İrak], Capital Centre Rotana [Abu Dhabi], Sundus Rotana [Umman], Creek Rotana [Dubai], Ayrıca 2017'nin son çeyreğinde Türkiye'de Centro İstanbul ve Arjaan İstanbul by Rotana olmak üzere iki otel açmak üzere hazırlıklar sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.