Taşyapı'dan Menemen'e 40 Milyon Liralık Yatırım

Taşyapı'dan Menemen'e 40 Milyon Liralık Yatırım

Taşyapı, İzmir'in en çok göç alan yerleşim yerlerinden Menemen'de 140 dairelik projeye imza atıyor. Taş Konakları'nda yaşam mayıs 2017'de başlayacak.

A+A-

İzmir'in en çok göç alan yerleşim yerlerinden Menemen'de gayrimenkul sektöründe alışkanlıkları bozacak bir yatırım hayata geçiriliyor. Taş Yapı, 12 yılda 18 proje kazandırdığı ilçeye, yüzme havuzlu, kapalı otoparklı ve güvenlikli ilk siteyi kuruyor. Farklı tiplerde 140 daireden oluşan Taş Konakları'nda yaşam önümüzdeki mayıs ayında başlayacak, Menemen'de yepyeni bir dönemin kapıları aralanacak. 

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Taşdöner, ilçe merkezindeki projenin 40 milyon liralık 1 yatırım büyüklüğüne sahip olduğuna dikkat çekti. 

Özcan Taşdöner, her türlü konforun düşünüldüğü Taş Konakları'nın önemli bölümünün daha inşaata başlamadan satıldığını dile getirdi, "İzmir'in sanayi bölgesinde yer alan Menemen yoğun göç alıyor. Taş Yapı olarak hem bu talebi karşılayacak hem de bu bölgede yaşam alışkanlıklarını değiştirecek birprojeye imza atmak istedik" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.