Tempoint Projesinin Lansmanı Yapıldı

Tempoint Projesinin Lansmanı Yapıldı

Sultangazi’de inşa edilen Tempoint projesinin lansmanı yapıldı. Projede yüzde 5 peşinat ve 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

A+A-

Gül Proje ve Nata Holding ortaklığında Sultangazi’de yükselen Tempoint projesi görücüye çıktı. 885 milyon TL ile hayata geçen Tempoint projesinde metrekare fiyatları lansmana özel 4 bin 100 liradan başlıyor. Tempoint, hem ev sahibi olmak hem de yatırım yapmak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor.

Gül Proje’nin bugüne kadar hayata geçirdiği projelerde olduğu gibi, Tempoint’in de teslimat döneminde yüzde 100 prim yapması bekleniyor. Geçtiğimiz mart ayı ön satışa çıkan proje büyük ilgi gördü. Yaklaşık 2 ay içinde projenin yüzde 20’si satıldı. Ayrıca projede yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün. 36 ay 0 faiz fırsatı sunulan Tempoint’te, vade seçenekleri isteğe göre 120 aya kadar yükseltilebiliyor. KDV’nin yüzde 1 olduğu projede, nakit ödemeler ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 indirim yapılabiliyor.

2019’UN İKİNCİ YARISI TESLİM

Projede 1+0 daireler 55 ila 60 metrekare, 1+1'ler 71 metrekare, 2+1'ler 115 metrekare, 3+1'ler 169 metrekare, 4+1'ler 190 ila 202 metrekare büyüklükte tasarlanacak. 75 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tempoint 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan oluşuyor. Geçtiğimiz ocak ayında başlayan Tempoint Projesi, 2019 yılının ikinci yarısında teslim edilecek. Tem otoyolu Gaziosmanpaşa - Alibeyköy çıkışında inşa edilen proje, Maslak’a 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta. TEM’in hemen yanı başında yer alan projeden İstanbul’un her iki yakasına da kolay ulaşım mümkün.

Önümüzdeki günlerde aktif hale gelecek metroya da 150 metre mesafede bulunan Tempoint, yapılması planlana Alibeyköy Tramvay hattı güzergahının tam üzerinde bulunuyor.

SEKTÖRÜN ÖNÜ AÇIK

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Tempoint ile ilgili yaptığı açıklamada “Uzun yıllardır birçok inşaat firması tarafından tamamlanmaya çalışılan Tempoint projesinde inşaata başladık. 2019 yılının ikinci yarısında tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Sultangazi bölgesinin hızla geliştiğine dikkat çekerek “Sultangazi bulunduğu bölge nedeniyle İstanbul’un adeta kalbinde yer alıyor. Projemizde kaçırılmayacak bir fiyat ile satışa çıktık. Yatırımcılar ve ev sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz” diye konuştu.

YATIRIMLAR DAHA DA ARTACAK

Referandumun ardından gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketliliğe de dikkat çeken Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gül ise “Hükümetin gayrimenkul sektörüne verdiği destekler, hem yatırımcılar hem de sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı. 16 Nisan öncesi askıya alınan yatırımlar bir bir hayata geçiyor. Sektörün önü açıldı” ifadelerini kullandı.

MİNİMUM YÜZDE 50 PRİM

Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise, projenin satışa çıkmasının ardından büyük ilgi gördüklerini belirterek “Lokasyon olarak İstanbul’un kalbinde yer alan Tempoint, hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar sunuyor. Projemizde lansmana özel metrekare fiyatını 4 bin 100 liradan satışa çıktık. Projenin tamamlanması ile birlikte bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde olduğu gibi, konut ve ticari alanların minimum yüzde 50 prim yapmasını planlıyoruz” diye konuştu.

AİLE YAŞAMINA UYGUN KONSEPT

Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Tempoint’te ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Aile konseptine uygun olarak dizayn edilen projede; geleneksel yaşam tarzına uygun geniş mutfak konsepti, her daire tipine uygun oturulabilir geniş balkonlar, geniş giriş holleri, projeyi rakiplerinden ayıran en büyük özelliklerin başında geliyor. Tüm bu yaşam vaatlerinin İstanbul’un kalbinde yer alması da Tempoint’i rakiplerine göre bir adım öne taşıyor. Yüzde 60’ı yeşil alandan oluşan Tempoint’te, peyzaj makilerden değil, gelişkin bitki formlarından oluşuyor. Proje sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, fitness, spor sahası, sauna, hamam, kafeterya ve restoran bulunuyor.

AVM’YE MARKALARDAN BÜYÜK İLGİ

Tempoint’in içinde yer alan AVM’de 270 mağaza bulunuyor. JLL Türkiye tarafından kiralamalara başlanılan AVM, zincir markalardan büyük ilgi görüyor. Ayrıca Tempoint’teki AVM ve ticari alanlar bölgede ciddi istihdam sağlayacak. Bu da bölgenin kalkınmasına destek olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.