Tepe Aura Fiyatları

Tepe Aura Fiyatları

Tepe Aura’da, 160 yıllık meşe ağacının gölgesinde, hikayesiyle tüm masalları gölgede bırakacak yepyeni bir hayat başlıyor. Lansman öncesi satışların başladığı projede fiyatlar 663 bin TL ile 1 milyon 962 bin TL arasında değişiyor.

A+A-

Lansman öncesi satışların başladığı Tepe Aura projesinde fiyatlar 663 bin Türk Lirası’ndan başlıyor 1 milyon 962 bin Türk Lirası’na kadar yükseliyor.

Tepe İnşaat tarafından İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi Ömerli’de hayata geçirilen Tepe Aura, Ömerli Sırapınar’da, 3. köprü bağlantısının hemen yanında yer alıyor.

Toplamda 98 adet dairenin bulunduğu Tepe Aura Çekmeköy projesinde fiyatlar 663 bin TL ile 1 milyon 961 bin TL arasında değişiyor.

16 bin metrekare büyüklüğe sahip olan arsa üzerinde inşa edilen Tepe Aura Ömerli projesinde 3 katlı 16 blokta toplam 96 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 3+1 dubleks tipinde dairelere yer verilen Tepe Aura Ömerli projesinde yer alan konutların alanları 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.

Tepe Aura projesinin tam ortasında 160 yıllık dev bir meşe ağacı bulunuyor. Tüm proje bu ağaca göre onun etrafında onun enerjisinden ve dinginliğinden faydalanmak üzere hayata geçirildi.

Leed Gold adayı olan Tepe Aura Çekmeköy projesinde ’da yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sosyal tesis alanları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.